SHARE

El president dels àrbitres considera les paraules de Piqué greus

Al futbol espanyol cada cop passen coses més estranyes a l’àmbit arbitral, i com ve essent habitual aquesta temporada aquestes solem perjudicar els interessos blaugranes. Avui la darrera l’ha protagonitzat el president del Comitè Tècnic d’Àrbitres, Victoriano Sánchez Arminio, qui ha declarat als micròfons de Radio Nacional d’Espanya que denunciaran a Piqué per les seves declaracions desprès del partit sobre la seva expulsió.

El central va manifestar que al descans li havia comentat al col.legiat el tema del penal no assenyalat a Keita i que en la seva acció , aquest havia anat a per ell amb premeditació. Unes paraules que el president ha considerat que “ les declaracions són desafortunades i molt greus. Entenc que et bulli la sang, però un esportista ha de tenir respecte per un altre. Les paraules de Piqué les analitzarem a Competició. Per nosaltres són acusacions greus”.

Veurem com acaba tot el tema, però sí el comitè  decideix entrar i  s’acaba sancionant al defensa català, cada cop quedarà cada cop més clar que el criteri amb que es mesura no és el mateix donat que aquest mateix comitè  no ha mogut mai fitxa quan han estat els blancs qui es queixaven dels àrbitres o fins i tot quan trepitjaven a d’altres jugadors sobre el terreny de joc.

Lectures 1469 vegades per 576 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY