SHARE

Segons publica el diari Folha de Sao Paulo, la fiscalia ha demanat a la justícia del Brasil que reclami quatre milions d’euros a l’empresa Alianto, de la qual n’és accionista el president Rosell. Els fets es remunten a l’organització d’un amistós entre Brasil i Portugal farà quasi quatre anys. 

Sempre segons les informacions del diari, l’empresa hauria estat creada de forma exclusiva per a rebre els ingressos de l’organització del partit.Els diners de les entrades, que van anar en primera instància ala Confederació Brasilerade Futbol (CBF), no haurien continuat el seu camí cap el govern federal, sinó que haurien acabat a Alianto per a pagar els despeses del contracte, fet que suposaria una irregularitat.Cal recordar que Rosell va controlar la citada empresa dos mesos abans de que aquesta aconseguís el citat contracte per l’amistós, pel que presumptament tindria poc a veure amb el procés en sí.

 La investigació segons la citada font, també hauria descobert que, després de disputar-se l’amistós, Vanessa Precht, sòcia de Rosell i secretària de Ricardo Teixeira (President dela CBF), hauria pagat regularment diners a aquest últim pel lloguer d’una finca on no s’hi ha trobat cap presència d’ Alianto. A més , el nom del president del Barça també ha aparegut mencionat per un  conegut periodista brasiler, qui parlava d’un presumpte pagament de Rosell per valort de dos milions d’euros a  la filla de Teixeira.

Lectures 2705 vegades per 927 lectors

Comentaris

1 COMMENT

  1. […]  bona imatge i prestigi del club, un punt que podrien haver incomplert segons la denúncia Rosell, pels fets que han estat portada a Brasil, Eduard Coll, qui segons la premsa romanesa mantindria contactes amb la màfia romanesa, i un home […]

LEAVE A REPLY