SHARE

sandro rosell barça bayernSandro Rosell ha negat tenir de nou tenir cap procés obert a Brasil i les informacions aparegudes al voltant de la seva figura al país brasiler. El president blaugrana ha donat explicacions  a voltant de les informacions aparegudes a Brasil en la primera part de l’entrevista a “El Club de la Mitjanit” de Catalunya Radio, on a més  ha deixat clar que no tornaria a parlar d’aquests temes, que ell considera privats seus,aquí teniu un recull de tot el que ha dit al voltant d’aquests temes.

Les informacions procedents del Brasil

“Al Brasil no em persegueixen , algunes persones si ho fan” “Puc anar al Brasil quan vulgui, no m’espera ningú” “A Brasil només tinc una errada administrativa com a empresa,  en vaig presentar a un projecte que es diu que no podia, es va adjudicar, és va fer la feina i res més”.

El primer i darrer dia a parlar de temes privats seus

“No m’agrada parlar  de la meva vida privada , i menys de negocis fets abans de ser president, i menys  de negocis fets amb diners privats “ “Jo no volia parlar dels meus temes privats, només he de donar explicacions des del primer de juliol que sóc president del Barça”“Avui pregunti profund i a fons, després d’aquesta entrevista mai més parlaré de la meva vida privada, surti a partir d’avui el que surti. A partir d’ara, no en parlaré més públicament”

El cobrament de comissions

“Se’m acusa de cobrar comissions, que m’expliquin de què i qui ho fa, jo als meus domicilis no he rebut cap acusació de ningú”

Crítica a  la feina dels periodistes i els judicis mediàtics de la societat

“Si els periodistes fossin professionals haurien de trucar al Consulat del Brasil i allí li explicaran clarament. Jo no trinc  d’estar demostrant la meva innocència, qui vulgui que em denuncií. Ara sembla que has de demostrar la teva innocència, es fan judicis mediàtics també en els polítics”.

L’acord pels amistosos de Brasil

“Jo vaig a fer una proposta a la CBF i augmentava en molt els diners que rebien d’una altre empresa. Ells  volen uns diners com a garantia dels meus diners, per això busco uns socis àrabs com ISE “No són comissions, són els meus honoraris per fer la feina que pública i notòriament  he fet tota las meva vida. No entenc quan intenten desviar,calumniar, tendenciar, paraules que no són correctes”.

Les xifres publicades no són certes

“S’ingressaven els diners als USA, perquè l’empresa era internacional. Jo no recordava les xifres, perquè cada cinc anys tiro els papers, però també li puc dir que les xifres no són certes”.

Qui el podria denunciar

La CBF esta contenta, els àrabs i les tres parts privades estan molt contentes amb el negoci i l’únic que em podria denunciar serien alguns dels meus tres socis i no ho faran perquè estan molt contents”

Paraules a favor del seu amic Teixeira

“Aprofito per trencar una llança a favor de Teixeira, quan ell va entrar la CBF tenia zero milions de caixa i quan va marcar tenia cent milions en caixa. Ell tampoc té cap causa oberta, si té molts processos oberts amb alguns periodistes”.

La seva feina perquè Teixeira tingués residència passiva a Andorra

“Teixeira quan marxa de Brasil, perquè se li acaba la paciència pels atacs rebuts. Ell decideix marxar i demana residència passiva a varis països i em demana si a Andorra es pot demanar. Li dic que si i que a més tinc una gestoria que el pot ajudar en el tema. Al final  té les dues, però s’ha quedat amb la dels EUA”.

Les seves empreses

“ No està bé dir-ho, però personalment participo entre 40 i 50 empreses, i gairebé totes les he fet amb amics. Si m’han de buscar les pessigolles com a empresari, millor que sigui com a president del Barça.”

Qui hi ha darrera d’aquestes informacions

“Hi ha molta gent que vol el teu lloc, ara que hem donat la volta a la situació econòmica del club i es interessant ser president. Em preocupa que es vulgui desestabilitzar el Barça no des de Madrid, sinó des d’aquí”. “Qui s’està gastant un dineral en investigar tot aquest tema, això és el que haurien d’investigar els periodistes.  Jo no sé qui és, però no és feina meva investigar-ho”.

Els seus negocis

“Mai  he fet d’intermediari per traspàs de jugadors abans de ser president del Barça, ni d’assessor de jugadors, ni mai ho far锓No tinc negocis  amb els àrabs i no he tret cap profit del contracte de Qatar amb el Barça.” Vaig trigar un any a vendre la meva empresa, als 6 mesos la vaig vendre, però encara queden pagaments diferits, ho dic pel que puguin dir”

Lectures 2324 vegades per 602 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY