SHARE

sandro rosell catalunyaSandro Rosell té clar amb quins mitjans es troba més còmode i amb quins no tant. Està clar que, entre els primers destaquen els mitjans del Grup Godó,  i davant les veus que inclús en aquests mitjans s’han aixecat en contra de la prohibició de no deixar entrar nens al Clàssic, o potser per calmar aquestes veus, avui el president s’explica en un article a La Vanguardia.

Sota el títol de “Decisions, el president blaugrana explica les raons que han portat a prendre la decisió a la seva junta, i aquest cop, cal agrair-ho, sense buscar titulars sensacionalistes com els que va donar en alguna entrevista la darrera setmana. Per defensar-la parla d’una “Acció preventiva de seguretat”, la Generalitat mateixa va indicar que no existia el perill de mort anunciar, davant un sobreaforament assegurat el dia del Clàssic, amb dades recollides contra el Getafe de la temporada passada.

El president reitera que s’ha  creat una Comissió per  parlar del tema però que la solució passarà perquè cada nen tingui una entrada, un fet que com explica pot afectar als qui esperen un abonament a l’estadi, alhora que diu que la mesura afectarà els ingressos, però sense deixar clar en cap moment que no calgui pagar res per aquestes entrades pels menors de 8 anys. A més, Rosell assumeix que haurien d’haver proposat la solució al anunciar la mesura, un error més reconegut a posteriori i van molts, tot i que defensa les seves decisions sempre són pensant en el club i els seus socis.

Per bé que cal agrair que el president, o els seus assessors de comunicació, hagin decidit  fer aquest article per explicar la mesura i calmar els ànims, de la massa social o dels mitjans més propers, si cal lamentar que aquestes explicacions no les doni el president en una roda de premsa oberta a tots els mitjans. Temes d’extrema sensibilitat per tots els culers, com el que estem parlant, , bé mereixien àmplies explicacions del president, i no només una entrevista radiofònica o un article d’opinió a un mitjà.

Lectures 4042 vegades per 1139 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY