SHARE

Segons cita el diari expansion.com, Sandro Rosell, president del Barça i impulsor del nou codi ètic del barcelonisme era accionista del 5% de Viagogo.com el mes de gener del 2010. Viagogo és una empresa britànica que es dedica a la venta d´entrades de tot tipus d´events per internet, entre els quals destaquen concerts i partits de futbol.

Si ara mateix entrem a Viagogo.es podem veure que un usuari qualsevol pot comprar avui mateix entrades del Barça Madrid del proper 28 de novembre per 448 euros.

Una de les promeses de Sandro Rosell durant la campanya electoral va ser que es vendria totes les seves empreses si era escollit president del Barça.

Ara ens hauria d´aclarir si a dia d´avui encara té accions de Viagogo, perquè seria molt fort que la nova  directiva acusés a la directiva de Laporta de donar subvencions a empreses dirigides per familiars i en canvi fes la viu-viu en el cas de les entrades de Viagogo.es.

Perquè si fos cert que encara manté el 5% de les accions, voldria dir que Rosell de forma indirecta faria “guanys” a costa del mateix Barça, a través dels beneficis que suposadament li correspondrien de la revenda d´entrades
d´aquesta empresa britànica que opera a internet.

És desencoratjador veure que la revista Cinco Días, va publicar el dia 28 d´agost de 2010 un reportatge sobre Sandro Rosell, on encara explica que el president del Barça és soci de Viagogo, l´empresa britànica que es dedica a la venta d´entrades.

Perquè el codi ètic no sigui paper mullat, el president hauria de sortir i explicar si ja s´ha venut les accions de Viagogo, sinó seria un fet molt greu que hauria d´explicar al soci….i se li hauria d´aplicar el codi ètic, no?

Què en penseu? En diran res els de Pelikano? Per donar exemple, el president podria explicar-nos si encara té participacions de Viagogo tal i com publicava Cincodias.com, el passat 28 d´agost de 2010…

Fonts de la notícia:

Expansión:  article sobre rosell i les seves empreses

Cinco Días: article sobre la trajectòria de Sandro i el seu currículum empresarial

Reventa entrades Barça Madrid 28 nov, Viagogo

Lectures 12070 vegades per 2941 lectors

Comentaris

4 COMMENTS

  1. Bona tarda, he estat investigant l'empresa i en el llistat de tots els accionistes o persones amb participacions no surt el nom de Sandro. Entenc que es deu haver venut la seva part.

  2. Hola!
    Si us plau l´enllaç d´aquesta informació on suposadament has trobat aquesta llista? Aquí sense fonts no ens creiem les coses….

LEAVE A REPLY