SHARE

Segons Catalunya Ràdio, Frankie De Jong ha escollit el Barça com a destí per la propera temporada. Tal i com ha informat el periodista Oriol Domènech, qui porta temps informant de primera mà dels moviments pel futur de l’holandès, el futbolista hauria escollit la oferta blaugrana i ara tancar-ho tot amb ell i l’Ajax per anunciar l’acord.

En la informació el periodista ha explicat que l’agent del futbolista havia trucat a la resta de clubs interessats en ell, com PSG o City, per informar-los que De Jong havia escollit la oferta blaugrana. Si fa una setmana el seu futur semblava estar molt a prop de França, els moviments del club ,amb viatge llampec de Josep Maria Bartomeu a Amsterdam i amb augment important de l’oferta econòmica blaugrana, han fet canviar d’opinió al mig campista.

De fet, segons Catalunya Ràdio el president blaugrana viatjarà a les properes hores de nou a Amsterdam per tancar l’acord, en un viatge on també estaran presents el CEO, Óscar Grau, i el màxim responsable esportiu del club, Pep Segura.

 

 

Lectures 6272 vegades per 378 lectors

Comments Closed