SHARE

dani alvesSegons ESPN, el Barça voldria traspassar Dani Alves l’estiu de l’any vinent. En una notícia, de la que s’han fet ressò mitjans més propers a la junta actual com Mundo Deportivo, s’afirma que el club està donant llargues al futbolista en la seva renovació,finalitza contracte l’any 2015,  perquè la intenció seria  traspassar-lo al final de la temporada que acabem d’iniciar.

Segons la informació, el club estaria convençut que el lateral de 31 anys farà una gran temporada  aquest any i que Aquest fet  i el seu bon  cartell farien que pogués ser  un bon negoci econòmic  l’estiu del 2014.  La notícia també menciona que  el futbolista ja ha tingut equips interessats en ell els darrers mesos, cas de Mònaco i PSG, ofertes que li  haurien servit per rebre una millora econòmica  del club, que ara juntament amb el futbolista podrien creure que és moment d’un canvi d’aires.

La informació inclús parla de 25 milions d’euros com  la quantitat amb la que el Barça podria vendre el lateral brasiler, a més d’estimar el sou del futbolista al Barça en uns 7,5 milions d’euros, que sumats als anteriors farien rendible per diners l’operació. Per últim, la notícia afirma que el lateral seria conscient de la intenció del club de fer caixa amb ell  des del moment  que la seva ex dona ,i representant, hauria vist que l’apropament per una renovació no hauria estat atès pel club.

Veurem quin és el futur del lateral brasiler al Barça , la sortida del qual ha sonat en d’altres ocasions, el moment amb més força fa dos estius, doncs la seva sortida podria deixar orfe Neymar, de qui és el principal suport des de la seva arribada. No obstant, bé podria ser que la intenció del club sigui fer negoci amb ell conscients de la seva edat i del seu càracter, el brasiler no té pèls a la  llegua  i  ha criticat al club en casos com la marxa d’Abidal.

 

Lectures 4157 vegades per 844 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY