SHARE

debatTV3 va viure ahir el primer i únic debat amb els 4 candidats a les eleccions al Barca. Més enllà de les notes i de les enquestes, el més interessant el dia després són les reaccions i avui Joan Laporta ha sorprès a alguns amb una enquesta sobre com hauria pogut canviar la intenció de vot dels socis després del debat d’ahir.

En una entrevista a “El Món a RAC1″, el candidat ha donat dades d’una enquesta realitzada per l’empresa GAPS durant el debat electoral d’ahir, entre les 22:30 i les 23:45 hores, i que mostraria que ell ha pres el lideratge a Bartomeu. Realitzada a una mostra de 200 socis, el 36% donarien el seu vot a Laporta, un 33,6% a Bartomeu, un 8,4% a Agustí Benedito i un 4,1% a Toni Freixa, mentre un 11% es manté indecís i un 6.9% no anirà a votar.

Si ens mirem la darrera enquesta electoral, realitzada per La Vanguardia, veuríem que qui més puja és Laporta amb gairebé un 10%, seguit d’un 2,7% de Freixa , un 2,5% de Benedito i un 1,8% de Bartomeu. Es dona el cas que tots els candidats augmentarien el seu suport i aixì seria per la baixada en el nombre d’indeciss, que a l’altre enquesta es situava en un 26,9%.

Respecte a aquesta darrera dada dels indecisos, des de la candidatura de Laporta també s’apunta que aquesta enquesta mostra que un 39% dels socis indecisos abans de l’enquesta diuent que votaran Laporta mentre que un 17% dels que afirmaven votar Bartomeu ara estarien indecisos.

Aquí teniu les dades de l’enquestaEspecial Debat Eleccions FCB 2015

Lectures 3025 vegades per 737 lectors

Comments Closed