SHARE
Josep Maria Bartomeu a la darrera Assemblea

La junta del Barça es podria haver saltat els estatuts i l’Assemblea amb el nou endeutament.Una notícia del País explicava el nou endeutament del club blaugrana subscrit amb empreses americanes per un valor de 140 milions,un import que podria  suposar un incompliment de la junta.

L’any 2013 amb Sandro Rosell com a president ,i Josep Maria Bartomeu com a membre de la junta,es va impulsar una reforma dels Estatuts del club.L’objectiu del canvi fou garantir l’estabilitat econòmica del grup i com a tal es va establir una limitació a la junta directiva per la qual només podien emetre com a deute un màxim dels 10% dels ingressos del club.

Una limitació que la junta actual va voler eliminar a la passada Assemblea, sotmetent el tema a una votació que va perdre al no aprovar-se la citada eliminació. Per tant, segons els estatuts actuals i tenint en compte uns ingressos de 914 milions, la xifra de títols de deute emessos no podria superar els 91,4 milions.

I la notícia estaria aquí perquè el club hauria fet dues emissions amb aquestes empreses americanes,una per import de 50 milions i l’altre per 90 milions,per tant un total de 140 milons que estaria per sobre del limit establert pels Estatuts. Esperem que el club expliqui amb claredat aquest fet o si algú el denuncia, perquè podria suposar l’enèssim incompliment de les seves promeses de la junta actual.

De fet ahir,l’únic precandidat oficial a les properes eleccions, Víctor Font,es va mostar crític amb aquest endeutament del club. També l’ex directiva i advocada Elena Fort denunciant aquest possible incompliment estatutari.
Lectures 7253 vegades per 435 lectors

Comments Closed