SHARE

josep maria casanovasVíctor Valdés marxa perquè esta dolgut amb Rosell, Zubi i la premsa.  En un article de Josep Maria Casanovas , el diari Sport per primer cop reconeix que darrera la marxa del porter  hi ha un descontentament amb el president i el director esportiu blaugrana, així com també amb la premsa i en certa manera amb l’afició.

Segons explica el periodista en la seva columna d’avui i sota el títol “Les raons que porten a Valdés a voler marxar”, que darrera la seva marxa hi ha   “la primera qüestió té un rerefons esportiu”. Així el porter “està dolgut perquè no se l’ha valorat en la seva justa mesura pel  seu rendiment, sobretot en comparació amb altres futbolistes de la seva quinta” i en concret “Està dolgut amb el president, amb Zubizarreta, amb la premsa i si m’apuren amb l’afició”.

Pel porter, opinió compartida pel periodista, esta discriminat econòmicament, doncs “Li agradaria estar al  nivell 2 de contractes, cobrar com Xavi, Iniesta, Puyol o Neymar” , i en canvi està al 3. A més, es queixa que “Mai se li ha fet una millora de contracte per rendiment com a d’altres i sempre ha estat el darrer a qui s’ha ofert la renovació”, com quan es va renovar tota la columna vertebral de l’equip menys ell.

Per últim el periodista destaca la seva  professionalitat i serietat , mostrada clarament en les seves darreres intervencions providencials per l’equip,  a més de dir que el club li ha enviat missatges perquè es quedi encara que la situació ara sembla inamovible. Sorprèn , que ara si el diari Sport expliqui que hi ha un descontentament amb  la junta i el club, quan fins ara atribuïa les culpes de la marxa al porter, qui des d¡un primer moment ha anat de cara amb el club del que encara esperem algun tipus de moviment.

 

Lectures 6099 vegades per 1721 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY