SHARE

Tata GranadaTata Martino  ha evitat el tema Messi-Faus i només es vol centrar en parlar de temes futbolístics. El tècnic argentí  ha fet la roda de premsa prèvia al parit de demà contra el Getafe, on torna Alves, Xavi és baixa i Puyol no viatja per decisió del tècnic, on sí ha parlat del seu futur i de la recuperació de Messi.

La polèmica Messi-Faus

“Personalment em preocupa com juga l’equip, no acostumo a distreure’m en qüestions que no són futbolístiques” “No sé què ha dit el vicepresident ni el que ha dit Messi, no em correspon distraure’m en altres qüestions”.

La importància del partit de demà

“És important acabar l’any en el primer lloc i amb una actuació sòlida. Descansar bé durant el Nadal i encarar bé la tornada anímicament”.

La baixa de Xavi

“Hi havia possibilitats de risc, tot i que si es tractés d’un partit decisiu hauríem arriscat”.

La seva continuïtat al Barça

“No estic en condicions d’assegurar el que no està ni tan sols a les meves mans. Qui pot assegurar com arribarà el Barça a finals de Maig? Com puc dir que em veig molts anys si en aquesta professió es viu cada 3 dies d’un resultat i un rendiment. Jo no ho puc assegurar”.

Trobada amb Messi a Argentina

“Els dies posteriors a Nadal, el veuré entrenant a Rosario. De totes maneres estem totalment informats de la seva evolució“.

El soroll de l’entorn

“Hi ha qüestions, a al voltant de l’equip, que són provocades i d’altres, naturals. Hem d’afrontar les naturals, amb resultats i joc, i deixar en un racó sabent que hem de conviure amb elles”.

 

Lectures 3107 vegades per 753 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY