SHARE

roda de premsa tata martino

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tata Martino creu que el Barça ha fet  el millor partit fins ara pel que fa al domini del partit. El tècnic argentí ha destacat el partit dels seus contra el Celtic, on a més a destacat el treball de Neymar i de Bartra.

El balanç del partit

“Ha estat  el partit més complert que hem fet, pel fet de ser de Champions i pel rival, pel que fa al domini. Hem alternat atac directe i possessions llargues i això ens fa bé, perquè no permet acomodar-se al rival.”

El bon partit de Neymar

“No em calia el partit d’avui per saber el que aporta Neymar ofensivament a l’equip, i també defensivament. Els jugadors com ell i Messi són molt útils en equips que es tanquen al darrera”.

Les poques ocasions generades a la primera meitat

“Si  bé no varem crear grans ocasions a la primera, si varem utilitzar varies variants com per exemple Cesc a la banda i Neymar a l’eix. També és cert que és complicat generar ocasions a un equip que es tanca darrera, en varem tenir més després del gol perquè el rival es va obrir  i varem tenir dos un contra un que podien haver ampliat l’avantatge al marcador”.

El partit de Bartra

“Els jugadors que integren planter del Barça tenen qualitats. Per més que no féssim rotacions, quan l’hem hagut de fer jugar ho ha fet molt bé, ha jugat contra el jugador més desequilibrant d’ells, Samaras, i ho ha fet molt bé”.

L’expulsió del jugador del Celtic

“Estic molt lluny de la jugada, no veig el cop però si la reacció de la resta de jugadors del Barça.”

L’absència de Messi

“Quan falta Messi, hem de resoldre la seva absència i seguir guanyant.”

Els quatre centrals disponibles  la tornada de les seleccions

“A la tornada de la data FIFA i si tot va bé tindrem els quatre centrals  a la nostre disposició.”

Lectures 1333 vegades per 458 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY