SHARE

roda de premsa tata martinoTata Martino s’ha volgut treure mèrit després de firmar el millor inici del Barça a la Lliga. El tècnic argentí s’ha tret protagonisme després de la  victòria de rècord al camp de l’Almeria, a més de confirmar que  no sap res de la lesió de Messi fins que demà se li facin les proves mèdiques.

El balanç del partit

“No hem controlar el partit com ho teníem de fer a la primera, perdíem pilotes que generaven contres, a la segona hem jugat millor. Com als darrers partits, tenim un temps bo i l’altre més irregular, busquem controlar tot un partit sencer.”

La lesió de Messi

“Leo aparentment té un tema  muscular  que s’ha produït al moment del gol i  fins que no es faci proves no sabrem res al respecte.”

El nou rècord del Barça

“Jo només m’enganxo als rècords que van firmant aquests jugadors any a any, que em toqui a mi és circumstancial.”

El canvi de Xavi per Messi

“Que a l’equip li falti el millor del món no és fàcil de resoldre, Cesc ho fa amb molta facilitat però si és cert que Cesc té més característiques de volant quan  juga al lloc de Messi. Podíem haver posat un davanter com Neymar o Tello, al moment del canvi m’ha semblat que no teníem el domini,  i a més com havia decidit que Neymar no jugues avui, no volia recórrer a ell. ”

El tema arbitral amb Muñiz Fernández

“ Res a dir del tema arbitral. Si em sembla que passa molt temps entre el nostre partit contra el Sevilla i el del Madrid amb l’Elx, i si hi ha sanció s’hauria d’haver sabut abans”.

Neymar escalfant tot el segon temps sense sortir al camp

“És possible que Neymar s’hagi molestat per estar escalfar i no jugar, no ho sé, però un jugador ha d’escalfar. A Argentina estem acostumats a que els jugadors s’escalfin de tres en tres.”

 

 

Lectures 1527 vegades per 527 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY