SHARE

Algunes informacions apunten a que hauria estat a  Barcelona

Que Sandro Rosell i Ricardo Teixeira són, o almenys eren, amics és de tots ben sabut, i  fins fa poc, quan el segon encara era president de la Confederació brasilera,  no era estrany  veure’ls junts en les vistes de l’ actual president blaugrana a Brasil. Aquestes visites han disminuït darrerament, Rosell sembla haver abandonat la seva passió pel país de la caipirinha, potser des que Teixeira va dimitir del seu càrrec  com a president de la CBF, però ambdós haurien pogut estar junts a la capital barcelonina.

Com informaven alguns mitjans brasilers, curiosament la premsa d’aquí segueix sense dir res d’un tema que inclús va aparèixer a l’assemblea de compromissaris del club d’aquest any i alguns mitjans van recollir, Teixeira hauria estat vist passejant per la Rambla amb el president Rosell, com es pot  veure a  la foto que va aparèixer al Twiteer. Inclús, algunes informacions també  afirmarien que l’ex màxim responsable del futbol brasiler podria haver estat dissabte a la llotja blaugrana en el partit contra l’Atlètic de Bilbao.

A més de la seva amistat, els dos fa temps que estan en boca de tots a Brasil, en concret per la celebració d’un partit amistós entre Brasil i Portugal en l’adjudicació del qual, a l’empresa Alianto  que seria de Rosell, hi haurien pogut haver irregularitats. Sobre la situació del procés judicial d’aquest tema, el president Rosell sempre ha mantingut que no té cap causa judicial a cap lloc del món ,  es pot fer una ullada al diari de Justícia del Districte Federal, així com també a  algunes pàgines  com “La Transparència de Sandro Rosell, que fa temps que , com la nostre, informen del tema.

Veurem per tant, sí es confirma la presencia a la capital barcelonina de l’amic de Sandro, així com també quin és el final de tot aquest enrenou al país brasiler, on el nom del president blaugrana no està quedant  ni de bon tros en el lloc que correspondria  a una entitat tant gran com el Barça.

 

Lectures 6938 vegades per 1568 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY