SHARE

tello

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tello no descarta sortir del Barça per poder explotar com a futbolista. El davanter blaugrana es sincera avui en una entrevista al diari Sport, on parla de les seves sensacions com a futbolista i del seu rol amb el nou tècnic.

Tello està per explotar encara

“No crec que hagi explotat ni molt menys. Per explotar tindria de ser titular indiscutible i jugar-ho tot”  “L’objectiu es fer-me un lloc a l’onze inicial cada setmana i d’aquí explotar i estar al màxim nivell”.

No descarta marxar

“Per plantejar-se una sortida ha d’estar el tema molt cru, però si passa el temps i tot segueix així i m’he de plantejar una sortida, no tinc cap problema. Si tinc de sortir per acabar d’explotar, ho faré”. “”Ara mateix sí descarto sortir, estic molt bé a l’equip, molt content, però l’any vinent ja es veurà”.

El  missatge del Tata Martino

“Em va demanar que estigués més ficat a l’equip, concentrat, que no em desanimes sinó tenia els minuts que esperava, que estigués tranquil, que tot arribaria”.

El rècord dels tècnics anteriors i l’anhel per aquest any

“Vaig debutar amb Guardiola i Tito, ells em van donar l’oportunitat de poder estar aquí. Tito em va saber aprofitar bé i aquest any a veure si acabo de jugar tot el que m’agradaria”.

El seu rol i l’objectiu per aquest any

“Cada any he anat a més, m’he sentit més integrat al grup, més madur, però clar cada any vols jugar el màxim i quan  acabi la temporada veurem que és el més convenient” “Em sentiria realitzat jugant el màxim possible, però sóc conscient del que tinc davant. Però  jo estic preparat per jugar-ho tot si és necessari”.

 

Lectures 1302 vegades per 434 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY