SHARE

Ter-StegenTer Stegen no renovarà el seu contracte amb el Borussia Mönchengladbach i  el seu futur cada cop sembla més a prop del Barça. Després que avui el seu actual hagués confirmat que el porter no renovaria amb ells, el mateix porter ha confirmat que no ampliarà el  seu contracte que acaba l’any 2015.

El porter alemany ha afirmat que “Sóc un Borusser. No és fàcil, però crec que els fans entenen la meva decisió. Tinc molt a agrair”, unes paraules que deixen clar que no seguirà al seu actual club tot i que no ha volgut donar cap pista al voltant del seu proper destí. Així el porter ha deixat clar que ”No puc ni vull dir res sobre la meva decisió per a l’any que ve”, tot i que tot fa pensar que el seu proper equip serà el Barça.

De fet, aquesta és la creença del seu club d’origen, doncs avui el seu director tècnic ha afirmat que “Ter Stegen no acceptarà la nostra oferta de renovació. Creiem que marxarà al club amb el qual se l’ha relacionat” , en clara referència al Barça. No obstant, el dirigent també ha dit que no han rebut cap oferta blaugrana pel seu porter, un fet que bé podria ser també una estratègia del propi club per donar pressa als interessats en ell conscients ara que l’han de vendre  aquest estiu sinó volen que marxi gratis l’estiu del 2015.

Lectures 1780 vegades per 513 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY