SHARE

20130618-091153.jpgThiago vol ser al Mundial del proper any i aquesta aspiració passà per tenir minuts i confiança la propera temporada. El mig campista blaugrana ha estat entrevistat pel programa “El Primer Toc” de RAC1, on tot i no voler parlar de res del seu futur, no ha amagat la seva il·lusió per jugar un Mundial, un fet pel que com ell mateix ha dit es necessita tenir minuts i continuïtat al teu equip.

El futbolista no ha volgut destacar-se en excés, tot i els seus tres gols d’ahir a la final, un fet que “ni en els seus millors somnis m’ho podia esperar fer tres gols”,  sinó que ha destacat tot el grup, doncs per ell “tot el grup ha fet un gran torneig hem estat molt bé en els cinc partits”.

Preguntat sobre un dels seus companys i millor jugador del torneig, Isco, ha dit que “té un talent innat que el fa diferent, és d’aquells futbolistes que un es para a  veure’l” i no s’ha estranyat que tingui ofertes i l’any  vinent no sigui al Màlaga.

El futbolista ha evitat respondre qualsevol pregunta sobre el seu futur, que s’ha de resoldre en un sentit o un altre abans del 30 de juny, però preguntat sobre si el Mundial era el seu somni,  no ha defugit dient que “el somni de qualsevol futbolista és jugar un Mundial”.

Alhora i preguntat si requeria de la confiança al seu club per ser un dels escollits, el futbolista ha dit que “per anar a la selecció has de jugar partits i demostrar que pots tenir la confiança del seleccionador”, tot i que també ha reconegut “ser pacient”.

Lectures 1604 vegades per 458 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY