SHARE

toni freixa

 

 

 

 

 

 

 

 

El dia del Barça-Madrid els nens no podran accedir a l’estadi sense entrada com fins ara si podien fer. El secretari de la junta , Toni Freixa, ha explicat els acords presos per la junta directiva , entre els que destaca que la junta ha decidit no deixar entrar nens menors de set anys amb les seves famílies al Clàssic del proper 26 d’octubre a les 6 de la tarda.

El secretari  de la junta ha explicat que “La finalitat de la decisió és garantir la integritat de la gent que va al partit i a més hi ha una llei que obliga a entrar a l’estadi amb una entrada i un seient assignat . No permetrem situacions de sobreaforament”. Respecte a la informació del tema i a la reacció de la gent, ha explicat que “Farem servir tots els canals per informar els socis “Jo com a pare no vull posar el meu fill en cap situació de risc i segur que ells segur pensen igual”.

Al voltant de la responsabilitat de la mesura, el portaveu l’ha situat en la llei i ha dit que “La responsabilitat de la decisió és del departament de seguretat del club a càrrec del directiu Ramón Vidal Abarca”. Al voltant de la impopularitat de la mesura ha afirmat que “La junta és conscient que pot ser una mesura impopular, jo de petit anava sense entrada i els meus fills també, però la responsabilitat ens imposa ser conscients.”

A més ha explicat que és una mesura que s’estudiarà per el futur dient que “Estudiarem el cas per altres partits, però pel dia del Madrid els nens hauran d’entrar amb l’abonament de la família o  amb una entrada pel partit”. Per fer-ho el club ha nomenat “Una comissió perquè estudií una solució i veure si aquesta és possible, després veurem quin preu han de tenir entrades, si han de ser socis o només fills de socis”.

Al voltant de la  possible renovació del secretari tècnic, Freixa ha deixat clar que“Estem molt satisfets de la feina de Zubi, en un procés que ha de començar ara, quan hi hagi algú us ho direm. L’anàlisis del seu treball que fem a la junta és molt alt”.

Sobre la demanda de MCM al club per la publicitat a la façana de la Masia, Freixa ha reiterat que “Ens varen enviar burofax amb la primera fulla de la demanda, però encara no sabem en base a què aquesta empresa interposa una demanda però estem tranquils perquè el Barça no ha incomplert cap contracte”.”

 

Lectures 1998 vegades per 576 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY