SHARE
Toni Freixa en una imatge d'arxiu
Toni Freixa en una imatge d’arxiu

Toni Freixa ha quedat retratat en el serial Neymar, al igual que la junta directiva del Barça, per creure les notícies de la premsa oficiosa del club. L’ex directiu i candidat a les eleccions al 2015 ha quedat en evidència per les seves opinions sobre el brasiler, al seguir les notícies de la premsa oficiosa del Barça, el mateix que va fer la junta directiva blaugrana quan es va iniciar el cas.

El dia 17 de juliol el diari Sport saltava amb la prímicia que Neymar estava incòmode al Barça, una informació que des del club es va considerar un nou atac a la junta i no se li va donar la validesa que el temps s’ha vist que tenia. Qui tambés es va sumar a desacreditar la informació va ser Toni Freixa, qui inclús va demanar al periodista Albert Masnou que expliques les seves fonts.

toni freixa

 

 

Amb el pas dels dies, qui va ser company de la majoria dels directius actuals va anar canviant el seu discurs veient que la premsa oficial i el club blaugrana es van anar trobant que el perill que Neymar marxes era molt real. Des de crítiques a la premsa  a comentaris sobre la impossibilitat de fitxar encara que tinguis 222 milions d’euros, Toni Freixa va anar veient el seu error inicial i el xou en que s’estava convertint tot plegat.

I quan era evident per tots que el brasiler estava més  lluny que a prop del Camp Nou, l’ex candidat va anar virant el seu missatge cap a la crítica a la junta directiva, que no ha canviat la seva inexistent actuació des de que es va iniciar tot el cas. I als darrers dies, Toni Freixa ha deixat clar que la responsabilitat d’una junta del Barça és la de no deixar marxar un futbolista amb 25 anys i sense substituït, per molts futbolistes que sonin a la premsa ara mateix.

 

Lectures 2925 vegades per 761 lectors

Comments Closed