SHARE

toni sanabria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toni Sanabria pot deixar el Barça rumb a la Premier o al Calcio. El jove davanter paraguaià de només 17 anys sembla  a prop de deixar el club blaugrana, tot i que la intenció era renovar-lo i  blindar-lo, no envà a la seva edat és de les promeses més importants de la pedrera blaugrana.

El jove davanter ja ha debutat amb el filial blaugrana i amb la selecció absoluta del seu país, i la intenció del club era lligar-lo, un fet que està lluny de complir-se després de les ofertes rebudes de la Premier i el Calcio. De fet, s’espera que aquesta mateixa setmana el seu representant, Raúl Verdú, doni al Barça la resposta definitiva a la seva darrera proposta, similar a la que es fa a tots els futbolistes d’aquesta edat amb un contracte per 4-5 temporades a raó de 200.000 euros anuals, un fet que ja ha provocat la marxa d’altres joves futbolistes.

Amb una assequible clàusula de 3 milions d’euros i després que el club no hagi aconseguit fer canviar d’opinió al futbolista, inclús Martino  s’hauria reunit amb ell per transmetre-li que li veu un futur a curt termini al primer equip, la seva marxa podria ser a Roma, Juventus, Chelsea o Arsenal, els quatre equips amb més opcions d’endur-se una de les perles que més futur tenen de la pedrera actual.

Lectures 2444 vegades per 623 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY