SHARE

indepencia catalunyaEl Camp Nou podria ser l’escenari d’un nou  acte per impulsar el procés d’independència. Segons informa avui el diari Aral‘ANC, Òmnium Cultural i el cantautor Lluís Llach  estan pensant en realitzar un acte al camp del Barça que doni visibilitat i impuls al procés d’independència.

La idea seria fer un acte que fos  una nova exhibició de força independentista per esvair dubtes i impulsar el procés, abans a prèvia a la cadena humana que es farà l’Onze de Setembre del 2013. Doncs la propera Diada  es vol reunir almenys mig milió de persones per tornar a donar visibilitat internacional al procés i  que  sigui l’empenta definitiva de cara a la consulta del 2014.

Segons explica la notícia, els grans organitzadors de les manifestacions del 10 de juliol i de l’11 de Setembre, l’ANC i Òmnium,   han aconseguit també el suport de Lluis Llach, qui tindria el paper determinant  en l’espectacle. Aquest podria recordar al que el mateix cantautor va fer l’any 1985 a l’estadi i que es va convertir en un clam pels drets nacionals de Catalunya, i  que aquest cop comptaria amb d’altres artistes destacats del panorama català  com Gerard Quintana  o Lluís Danés.

Segons el diari, la data que estan contemplant els organitzadors és la del 29 de juny, una data en la que el Barça ja no té compromisos oficials, però que no estaria tancada, doncs  les negociacions amb el Barça encara estarien obertes, i segons algunes fonts consultades pels autors de la notícia encallades. Esperem que el club pugui donar  facilitats als organitzadors per la realització d’un acte que pot ajudar  a assolir les aspiracions del poble català, del que sempre ha estat al costat el Barça.

Lectures 2421 vegades per 716 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY