SHARE

concert per la llibertat-camp nou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avui el camp del Barça viurà el que es preveu que pot ser una nit històrica amb el Concert per la Llibertat. Catalunya i el Barça  han estat sempre lligats i sempre ho estaran, en l’ADN del club hi ha un alt component de catalanitat per molt que a alguns els pugui disgustar, i avui país i club tornaran a viure un nou episodi d’aquesta relació amb la celebració al Camp Nou del Concert per la Llibertat.

Organitzat per Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana entre moltes altres entitats, és un acte que pretén seguir mostrant al món , mitjançant una eina tant universal com la música, l’anhel del poble català per poder decidir lliurement el seu futur. Poder comptar amb un escenari tant important i significatiu com és el Camp Nou ha de servir perquè aquesta projecció al món de la voluntat d’exercir el dret a decidir sigui encara més gran que la que han donat altres actes com la manifestació del darrer 11 de Setembre.

L’acte, que començarà a les 20 hores  tot i que les portes del Camp Nou s’obriran dues hores abans, comptarà amb gairebé la totalitat de les millors veus en català destacant la de Lluís Llach, qui serà el protagonista d’una segona part amb temes del seu repertori interpretats per diferents artistes i amb ell mateix obrint i tancant la part amb dos temes tant significatius com “Venim del nord, venim del sud” i “Tossudament alçats” . A més d’ell altres artistes com Gerard Quintana , sòl i amb els Sopa de Cabra, Peret, Marina Rosell, Dyango entre molts d’altres que podeu consultar a la web de l’acte, i pel qual encara resten entrades a la venda.

Per últim destacar que el club hagi cedit l’estadi blaugrana per aquest acte que pot ser tant significatiu i important per la història de Catalunya, pot quedar en el rècord de tots per exemple com ho és el concert de Lluís Llach al mateix escenari l’any 1985. No obstant, tampoc cal oblidar que el club li cobrarà un lloguer als organitzadors de l’acte, a part de  les pròpies despeses per obrir l’estadi, una oportunitat perduda per tant per aquesta junta per demostrar un cop més el seu compromís ferm amb la catalanitat del club.

 

 

Lectures 2663 vegades per 846 lectors

Comentaris