SHARE

El qui van ser els seus companys al trident blaugrana i d’altres ex companys seus han estat avui amb Neymar a Barcelona, el mateix dia que el Barça denunciava el brasiler. Després de  les declaracions de Busquets demanant reforços, les insinuacions de Piquè i amb Messi sense voler fer-se per ara la foto de la seva renovació amb Bartomeu, és una evidencia la distancia que existeix a dia d’avui entre la directiva i el planter blaugrana, que alhora sembla animar l’entorn en contra de la junta actual.

Al migdia el Barça anunciava que reclama a Neymar la prima de renovació que se li va abonar, uns 40 milions d’euros, 8,5 milions d’euros en concepte de danys i perjudicis i un 10% addicional en concepte de mora. A més, el club també reclama que el PSG  assumeixi subsidiàriament el pagament d’aquestes quantitats si el futbolista no se’n pot fer càrrec.

I  la sorpresa ha vingut a la tarda quan Messi ha penjat una foto a les xarxes al costat del brasiler i Suárez en la que emulaven el “Se queda” de Gerard Piquè, amb qui poc després el futbolista penjaria una foto emulant-lo. A més d’aquests tres, també Rakitic, Douglas i Paulinho han estat al costat del brasiler i de Dani Alves, qui també era a la festa improvisada, curiosament els dos brasilers que han estat més crítics amb la directiva després de la seva sortida.

Piqué i Neymar repetint el "Se queda".
Piqué i Neymar repetint el “Se queda”.

Sabent tot l’enrenou amb la denuncia de Neymar, perquè els futbolistes han fet evident a les xarxes la seva relació amb ell?  Doncs primer perquè els jugadors blaugranes viuen en el seu propi món i segon perquè el distanciament amb la junta directiva és evident després de tot el cas Neymar i de la planificació esportiva d’aquest estiu. No és per res casual que Gerard Piqué, amb ganes de ser president algun dia, i Leo Messi facin aquests posts a les xarxes, en un moviment que es pot entendre inclús com un motí contra la directiva 2.0, com el que l’any 1988 els futbolistes van protagonitzar contra Nuñez.

Tot i aquest malestar al club, l’actitud dels futbolistes és complicada d’entendre per molts barcelonistes, que veuen com la imatge del Barça queda cada dia més en entredit. I el problema, més enllà dels no fitxatges d’aquest estiu que han molestat el planter, és com s’ha tractat als futbolistes els darrers anys, que al final son com nens grans que cobren molts diners per fer el que més els agrada, deixant-los màniga ample i fent-los veure dia rere dia que ells i les seves victòries eren els que sostenien el club.

 

https://twitter.com/ivanrakitic/status/900068545614295040

Psulinho

Lectures 4659 vegades per 1680 lectors

Comments Closed