SHARE

La campanya de desprestigi contra Laporta i al resta de la seva junta no té fi. Un periodista de la revista de futbol “Don Balon” compara avui la figura de Joan Laporta amb Franco. L´autor de l´escrit, Rogelio Rengel, dispara amb bala contra Laporta, Perrín i Godall.

Les filtracions de la directiva ja han fet el seu efecte. Tira merda sense cap prova, que alguna cosa queda. Més d´alguna cosa es podria concloure: en boca de tothom estan les acusacions dels mitjans i la reputació de Laporta i companyia,  està per terra sense cap prova sobre la taula, …

Tal com reconeixia Rico, la campanya organitzada per anar a fer mal a l´antiga junta directiva és imparable i ha donat llicència per tirar a matar a qualsevol que tingui una ploma i un paper on escriure sobre esports.

Rogelio acusa a Laporta i els seus “col.legues” (Perrín i Godall) de ser unes persones sense principis, uns vividors i es pren la llicència de dir que sap que se senten avergonyits, ara mateix:

“Tengo ganas de que salga el informe de KPMG sobre ‘l’amic Jan’, los años que se ha pegado a costa del socio del Barça, lo mismo que sus ‘colegas’, tipos sin prejuicios, vividores que ahora, se está viendo como son y a su favor he de decir, se sienten avergonzados.”

Rengel diu que Laporta, Godall i Perrín:

Levantarse por la mañana, mirarse al espejo y verse feo es duro, me pasa cada día, luego, trato de peinarme, de arreglarme, me aseo, en fin, trato de ser más presentable. Pero sigo siendo feo y, al final, me acostumbro. La antigua directiva del Barcelona se está viendo retratada y claro, no son tontos, se dan cuenta de lo que han hecho, de lo que son y les duele.

Acaba l´article dient:

“Lástima que en lugar de decir, sí, soy un sinvergüenza, prefieren decir que es una confabulación judeomasónica en contra de los poderes del estado, ¡Uy, perdón!, eso lo decía Franco. Ellos dicen que es una confabulación mediático española en contra de Catalunya.”

Rogelio Rengel hauria de passar per una escola d´EGB perquè li expliquin qui era el General Franco, una cosa es discutir el que es gasta un; i l´altre, comparar-lo amb Francisco Franco…

També toca que els membres de l´anterior Junta es plantegessin demanar responsabilitats penals a tots els mitjans que estan omplint portades amb acusacions de corrupció…

Font: franco y laporta, Don Balon, Rogelio Rengel

Lectures 3740 vegades per 1017 lectors

Comentaris

3 COMMENTS

  1. Que és pitjor, la filtració en si mateix o que la informació filtrada sigui certa.
    Crec que les dues coses són dolentes, però la informació filtrada (expressament o no) és molt greu, si finalment com sembla, es confirma. I és sumament sospitos que cap exdirectiu l'hagi negat, com molt i amb poca credibilitat (al meu entendre) l'han justificat. I compte que aquestes xifres filtrades, només corresponen a les actuacions de la darrera temporada.

LEAVE A REPLY