SHARE

rosell-neymar-catalan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El preu del fitxatge de Neymar i el seu repartiment segueix essent un maldecap per Sandro Rosell i la seva junta. Un soci, Jordi Cases, membre de Go Barça, ha presentat una denuncia a l’Audiència Nacional per possible “distracció de diners” en el fitxatge del davanter brasiler, en concret dels 40 milions d’euros que s’haurien pagat a l’entorn del jugadora través de l’empresa N&N.

Tal i com avui avançava el diari El Mundo, la denúncia inclou Sandro Rosell i al vice president Josep Maria Bartomeu, als qui es denuncia  en virtut de l’article 252 del Codi Penal, on es parla del terme de “apropiació indeguda en la modalitat de distracció de diners”. No obstant, no és que s’estigui dient que el president blaugrana s’hagi quedat aquests diners, sinó que es qüestiona si hi podria haver hagut una possible mala gestió i  que el persegueix la denúncia és que el club deixi clar la destinació d’aquests milions.

Recordem que el cost total del fitxatge del brasiler  reconegut pel club va ser de 57,1 milions, als que caldria sumar els 7,9 pagats al Santos pels drets de tres joves de la seva pedrera, dels que no hi havien informes previs, i 9 més per dos amistosos, un a Brasil i un al Camp Nou. Per tant, sí que semblen una xifra desproporcionada aquests 40 milions dels que el club no ha explicat el destí en virtut d’una clàusula de confidencialitat, en relació als diners abonats en concepte de la fitxa federativa del jugador, 17,1 milions.

Per la denúncia, el lletrat Felipe Izquierdo, qui en el seu moment va ser  clau en el fet que Baena no hagués de pagar la seva clàusula al deixar el club blaugrana, ha fet un paral·lelisme amb els casos de Conde a Argentia Trust o  de De la Rosa a Wardbase,una de les peces del cas Kenados.  A més, també  fa servir una comparació del fitxatge del brasiler amb la compra d’una vivenda per mostrar la desproporció de les dues xifres, dient que “Qui amb un mínim sentit comú es creu que per un pis s’hagin de pagar 300.000 euros   i per la comissió d’intermediació s’hagi d’entregar a l’immobiliari 700.000 euros?”.

El motiu pel qual la  denúncia va a l’Audiència Nacional de Madrid no per la quantitat de la operació ni per l’interès dels denunciants , sinó que es degut a que aquest és l’òrgan competent al respecte, doncs el contracte de l’operació s’hauria signat fora de territori espanyol i per tant intervé en ella un tema d’estrangeria i  per això cal recórrer a aquest òrgan.

Davant de la noticia, aquest matí el president blaugrana Rosell s’ha mostrat tranquil al respecte titllant-la de “denúncia temerària”. Veurem si el jutge admet a tràmit la denúncia i en cas de fer-ho, o encara que ho faci, el Barça expliqui amb més claredat el destí dels 40 milions de Neymar, doncs en cas que fossin en una prima de fitxatge pel futbolista aquest hauria de tributar per la mateixa.

 

 

Lectures 3368 vegades per 921 lectors

Comentaris

3 COMMENTS

  1. Never, ever provide your Social Insurance Number. And always check your monthly credit card statements for any irregular activity that should be reported immediately to your card provider. Just click on the “Subscribe” button above..

  2. All kidding aside I wear sunglasses for several reasons and one of the least important reasons is fashion. In my work and play I spend countless hours outside so I must have a good pair of sunglasses to protect my eyes. Especially here in Minnesota with all that snow on the ground the reflection from below is often more intense than the sun from above..

  3. Advice I think a LED flashlight is a must, it doesn’t matter if if fits in your pocket or you need to carry it with a backpack. The battery life is longer, and at close range, can blind your paramedic partner. Oh and if you so choose, the LED flashlight can be used to find Veinous access if held to the patient’s skin..

LEAVE A REPLY