SHARE

thiago-roney-villa

 

 

 

 

 

 

 

 

Segons Sport una operació a tres bandes amb Thiago, Rooney i Villa seria possible. Segons explica avui el mitja , en una operació que fa uns dies que explica, seria possible una operació amb Thiago, Villa i Rooney com a protagonistes on els dos darrers acabarien com a red devils i el darrer com a blaugrana, tot i que veiem l’operació més com una estratègia per omplir portades que com  una opció real de mercat.

Segons el diari,  el mateix club anglès fou el que va traslladar al Barça el seu interès per negociar pel davanter anglès , qui per altre banda és un enamorat del Barça i un dels preferits de Vilanova. Després de l’oferiment, el mateix club blaugrana hauria ofert a Villa en l’operació, la seva sortida esta encallada, i valoraria les alternatives que oferiria la citada operació a tres bandes.

Segons explica la notícia, el fitxatge de Rooney li costaria al Barça 4 milions d’euros, doncs als 30 milions en els que esta valorat el davanter anglès se li restarien els 18  de Thiago i els 8 en els que es valoraria a Villa, perdent el Barça dos milions amb ell dons resten per amortitzar 10 milions  per ell.

No obstant en l’operació hi ha una sèrie de variants que la poden dificultar i molt, per una banda el la voluntat de Villa, el futbolista podria haver arribat amb un acord amb el Tottenham que ha mostrar molt interès en ell, el desig real dels red devils en l’asturià, els anglesos ja tenen a Van Persie i potser no necessiten un home del seu perfil, i sobretot el sou de Rooney.

L’anglès cobra al United 15 milions d’euros, una xifra del tot fora de l’abast del Barça i  que el davanter com a mínim hauria de reduir a menys de la meitat per poder tenir cabuda a l’escala salarial blaugrana.

Lectures 2153 vegades per 610 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY