SHARE

Dos dels partits podrien estar relacionats amb interessos d’aquesta   

El Barça aquest any no farà cap gira  a l’estiu,  i ha optat per disputar un total de cinc partits amistosos, a més del Gamper ila Supercopa Catalana, en un format que pot resultar beneficiós pel treball de l’equip al no haver de realitzar grans desplaçaments. No obstant, el que sí resulta curiós  és que alguns d’aquests partits de pretemporada, puguin tenir certa relació amb els possibles interessos d’alguns membres de l’actual junta blaugrana.

El primer d’aquests tindrà lloc el proper 4 d’agost a París , contra un dels grans animadors del mercat de fitxatges, el Paris Sant Germain, que des de la compra per part de Qatar Sports Investment, que és qui  també estaria darrera també del patrocini blaugrana. Precisament en  la compra de la part final de l’ accionariat del club francès per part dels qatarís, hi podria haver estat vinculat el vice-president Javier Faus, com a conseller de Inmobiliaria Colonial adquirida per Colony Capital, el fons d’ inversió Colony Capital, que es qui va vendre la seva participació als qataris.

A més, aquesta relació ja fou un dels punts, que recentment la plataforma Consulta Barça va incloure en la denuncia que aquests van realitzar del Codi Ètic del club, i sembla que aquesta vinculació podria haver ajudat a la realització d’aquest partit, que bé podria ser també part del contracte que el club va signar amb Qatar.

El proper encara tindrà lloc més lluny, a Rumanía, un país que feia 35 anys que els blaugranes no visitaven, i amb el que alguns directius podrien tenir més d’un interès, com seria el cas d’Eduard Coll. La web “La transparència de Sandro Rosell” fa temps que explica com aquest directiu, encarregat de l’handbol, podria  estar relacionat amb possibles mafiosos del país romanès, i en aquest cas també ha explicat alguns detalls dels organitzadors de l’acte.

Aquests serien , a més dels responsables del Dinamo de Bucarest, rival en el partit, Mihai Craiu, de Media Consulta International  i Adrian Thiess, de “Thiess Holding.”, qui van acompanyar a Faus en la presentació del partit als mitjans. Segons la web, els dos estarien vinculats a Sorin Ovidu Vintu, qui estaria vinculat en més d’un procés penal a Rumanía, un personatge per tant de  reputació força dubtosa amb qui el nom del Barça no s’hauria de veure vinculat  ni qui sigui per proximitat.

Per tant, en el que pot semblar una bona decisió del club, no realitzar gires i només partits amistosos, podria amagar alguns interessos ocults d’alguns membres de la junta, uns fets que esperem es tractin només de simples coincidències en bé de la transparència i  del Codi Ètic tant anunciats per la junta actual.

Lectures 6948 vegades per 1179 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY