SHARE
Socis blaugranes votant al referèndum pel futur del Camp Nou.
Socis blaugranes votant al referèndum pel futur del Camp Nou.

Ahir Agustí Benedito va presentar la seva darrera enquesta electoral que situava a Joan Laporta com a primer en intenció de vot. Arrel dels resultats de la mateixa i de la flaire electoral que es respira a l’entorn blaugrana, des del Racó Blaugrana avui  fem una estimació dels qui creiem  que tenen opcions de ser a uns futurs comicis, on hi podrien haver fins a 8 candidats diferents.

Josep Maria Bartomeu (@jmbartomeu)

L’actual president blaugrana ja va anunciar a la passada Assemblea del club la seva intenció de presentar-se com a  representat de la junta actual. La seva presència final als comicis vindrà determinada pels resultats de l’equip, que també determinaran la data de les eleccions, així com també dels altres candidats que puguin sortir de la junta, que semblen amb suports més forts que els que comptaria qui ara ocupa la presidència del club.

Joan Laporta (@JoanLaportaDcat)

L’ex president blaugrana encara no ha deixar clar si serà a uns futurs comicis, però tot fa pensar que si tornarà a optar a la presidència del club, i més amb la injecció de  la desestimació de l’Acció de Responsabilitat contra ell i la seva junta. Amb aquesta empenta, que el situa primer a l’enquesta de Benedito,  i amb el rècord de tots els èxits de la seva primera etapa al club, Laporta seria el candidat que presentaria  un perfil amb més experiència de cara a reflotar el club, com al 2003, però també el que podria despertar algunes fòbies

Agustí Benedito (@agustibenedito)

Qui  fa més temps que va anunciar que  seria a unes futures eleccions al club, en concret pràcticament el dia després de quedar segon a les darreres , amb 8044 vots i un 14,09% dels vots. Les seves opcions vindrien de la feina feta  els darrers anys més a l’ombra que a nivell públic, amb trobades amb socis i penyes  com a mínim un parell de cops a  la setmana, i en l’opció de mobilitzar a un elector que es vulgui allunyar dels darrers ismes, una opció que també buscaran d’altres candidats.

Carles Vilarrubí 

Tot i que mai ha expressat públicament la seva intenció de presentar-se, el seu nom sona a l’entorn  blaugrana com a possible candidat des de fa temps i les seves darreres accions no fan sinó evidenciar aquesta intenció no reconeguda, com desmarcar-se del recurs a l’Acció de Responsabilitat. Al igual que Benedito, l’actual vice president institucional del club buscarà un perfil de votant central, doncs en els extrems no tindria lloc, però a qui li pot pesar haver estat dins la junta actual entre aquest perfil.

Víctor Font (@victor_font)

Un altre nom que sona des de fa molt de temps a l’entorn blaugrana com a opció per unes futures eleccions, i del qui fa un temps ja vàrem fer un perfil, però que al igual que molts encara no s’ha decidit a deixar sentir la seva veu com a tal. Empresari amb vincles en el passat amb Sorriano i Ingla, als comicis del 2010 formava part del seu equip, la seva aposta seria la d’un votant  força proper al que podria votar tant a Laporta com a Benedito, el que faria que la seva candidatura pogués ser una opció més a llarg termini.

Toni Freixa (@tonifreixa)

Un altre candidat sorgit de la junta actual i el nom del qual sona amb força els darrers temps, ahir Benedito va afirmar que tenia clar que es presentaria, i que actualment no viu el seu millor moment al  club, desposseït de les moltes responsabilitats que tenia amb Rosell al capdavant. El seu perfil de votant seria el més proper a l’ex president Nuñez, qui podria oblidar fàcilment la seva relació directe amb tots els escàndols judicials que han acompanyat el club els darrers temps.

Jordi Majó (@jordimajoruaix)

Present als comicis del 2003, on va obtindré 2490 vots, el seu  nom torna a sonar a l’entorn blaugrana, doncs ell sempre ha manifestat que li agradaria dirigir el club en algun moment. El seu votant seria més de perfil força conservador, i en contra seu jugaria el fet que tot i ser present en tertúlies i haver expressat la seva opinió sobre els temes del club, el seu nom resulta menys conegut que el de la majoria dels seus rivals per un mateix espai electoral.

Santi Salvat (@SantiSalvat)

L’empresari del grup Salvat sempre ha deixat clar el seu desig de poder ser al club blaugrana en algun moment, i el seu  ús de les xarxes socials i dels mitjans no fan sinó deixar entreveure la seva possible presència. Al igual que Majó, el seu handicap més important seria la falta de coneixement de la seva figura respecte a la d’altres opcions, tot i que fou precandidat  a les darreres eleccions, que optaran al mateix elector, com és el cas de Laporta o Benedito.

Lectures 9506 vegades per 678 lectors

Comentaris

1 COMMENT

  1. t’equivoques. Un votant, votara abans a Jordi Majó que a victor font, toni freixa o carles vilarrubí. Els altres votaran abans a Laporta que a Agusti Benedito, per tant en unes eleccions ara veig que laporta o majó su poden disputar, ja que la gent esta molt cremada amb el mateix, i tots menys majó van comensar al 2003 i ara estan tots enfadats.

LEAVE A REPLY