SHARE
Nuñez,Ariño i Casaus en una imatge de les eleccions del 78.
Nuñez,Ariño i Casaus en una imatge de les eleccions del 78.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A falta de l’anunci de la data oficial de celebració de les eleccions al Barça, l’entorn blaugrana s’estan movent fils per teixir les diferents opcions electorals. En aquest sentit, avui explicarem alguns rumors que corren a l’entorn, així com també algunes situacions passades a la història del club que no es voldrien repetir, com la viscuda a les eleccions del 1978 on la presència de Nicolau Casaus , l’avi del directiu Jordi Cardoner, va ser clau perquè Josep Lluis Nuñez entres al club.

En uns dels comicis més ajustats de la història del club, el constructor va accedir al càrrec per una diferencia de només 825 vots, 10352 a 9527, davant el seu màxim rival Ferran Ariño, un dels fundadors de Convergència i que fou titlat falsament de comunista en el procés, i de Nicolasu Casaus, tercer amb 6.202 vots. La presència de qui després seria durant vint anys vice president amb el seu rival, tot i haver afirmat que se’l podia titllat de porc si pactava, a les urnes va ser clau per una divisió de vots que va afavorir més al constructor que no pas Ariño, un fet que es voldria evitar en aquestes urnes.

Per això, des d’alguns sectors s’ha estat parlant d’una llista única de gent que no és actualment al capdavant del club, un fet gairebé impossible doncs Agustí Benedito ha deixar clar en més d’una ocasió que la seva intenció es anar sol a les urnes. Per tant, l’acord podria estar amb d’altres com Joan Laporta o Víctor Font, tot i que cap dels dos encara hagi fet oficial la seva candidatura, i sobre la qual els entorns dels dos no baden boca.

En aquest sentit, també podria estar articulant-se una altre candidatura amb gent propera a l’ex president Laporta com Albert Perrin, ex directiu amb ell i membre del grup “Blaugranes a taula“. Veurem si al final s’acaba articulant i qui la pot liderar,un dubte que també es planteja amb la que es presentarà a la reeleció de la junta actual,on Bartomeu sembla haver perdut força davant d’altres opcions.

En tot cas, la presència de dues llistes entre els partidaris de la junta actual és una alternativa també viable a aquestes alçades, amb gent com Toni Freixa que bé podrien fer també el paper de divisió de vots que al seu dia va fer Casaus.

Lectures 2556 vegades per 440 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY