SHARE

Està confirmat: es farà un homenatge als jugadors blaugrana de la “roja” perquè el camp nou els pugui ovacionar. Com reaccionarà el soci independentista?

Farà prop d´un mes en una contraportada del mundodeportivo.es s´explicava que una de les intencions de la nova directiva era incloure al Museu del Barça les “botes” amb  què va jugar Andrés Iniesta el Mundial amb la selecció espanyola i la samarreta de Puyol com a record del gol que va classificar a Espanya per la final del Mundial.

Pretenia ser un acte simbòlic per homenatjar als blaugranes mundialistes, però quedava clar que de cara en fora s´entendria com un pas endavant per rendir un homenatge  a la “roja”.

No en serà l´únic. Abans del partit de la Supercopa es farà un petit homenatge als jugadors blaugrana que van ser campions del món. Es parlava justament del primer partit oficial del Barça, o sigui el de la Supercopa, justament el dia que Del Bosque i Hierro seuran  a la llotja del Camp Nou després de tot el que ha plogut amb el tema de l´amistós a Mèxic. Al final es farà el dia del Gamper.
No sembla ni el lloc idoni ni la data idònia per a aquest tipus de celebracions. Sobretot sabent com s´interpreten després per la Caverna, i sabent que una nova convocatòria per un partit amistóss amenaça altra vegada la plantilla del Barça.

Ja ens podem imaginar el titular d´un Marca o d`un As: “El Camp Nou con la Roja”o “el Camp Nou rendido a la Roja”. Els jugadors del Barça van guanyar el Mundial, certament., però de la mateixa manera que hi ha socis que no són independentistes, n´hi ha molts que sí, tal com es va veure durant la xiulada al rei a la final de Mestalla de fa un any i mig. Si la junta de Rosell no vol fer política, tal com s`ha criticat de Laporta, potser que s´ho pensi dues vegades abans de provocar una divisió d´opinions o una xiulada monumental tant a Del Bosquea i a Hierro el dia de la Supercopa com a qualsevol símbol de la selección española el dia del Gamper.

 • Què fareu si s´homenatja a la “Roja”?
 • Us sembla bé que al Museu del Camp Nou hi hagi “records” de la selección?
 • Com s´ha de rebre Villar, Del Bosque i Hierro el proper dissabte?

Font: racocatala – Rosell destrossa el museu del Barça

Lectures 6644 vegades per 1442 lectors

Comentaris

17 COMMENTS

  • RT @unracoblaugrana: Us semblaria bé que es faci un homenatge als jugadors de la “roja” el dia de la Supercopa? – via @unracoblaugrana h …

  • @unracoblaugrana Si hagues guanyat Arg li farien al Messi. Es ell mateix cas. Son del Barça i campions del mon, juguin amb qui juguin

 1. Xiulada total. Si foten coses de la selección al museu, ja pot preparar-se per la primera mocadorada!
  Però no quedàvem que s´havia acabat fer política a can Barça? O només valia per a Laporta?
  Quina por que fot aquest rosell deu meu…

 2. El que els molestava del Laporta no era que fer "política", sinó el seu independentisme. Amb tot el que ha passat darrerament, sembla una burla. No em semblen bé ni l'homenatge ni que al Museu hi hagi cap record d'aquests. I a aquells personatges se'ls ha de rebre amb una sonora xiulada.

 3. No crec que s´hagi de fer cap homenatge a jugadors que per molt estimats que siguin han portat a una selecció que no és la catalana a guanyar el mundial.
  Sé que diuen que no es poden negar a jugar a la selecció si són cridats (no podrien jugar llavors al Barça ni a cap altre club degut a la normativa feixista de la Federació espanyola), però tots recordem que Olaguer si es va negar.O falta valentia o els hi dona igual jugar amb qui sigui si al final surten guanyant moltíssims diners.Recordem que van guanyar 600.000 euros cada un.

 4. El pitjor ha estat el silenci dels jugadors durant aquests dies a Mèxic….han callat com putes. No es mullen mai…

 5. Es una broma no?SI ho fan jo no torno a l'estadi, el Ñuñez que el titllaven de no català va cedir el camp nou pel concert del llach i sempre portava la senyera a tot arreu. El laporta ho va fer bé fins l´'ultim any, en el sentit de la catalanitat .
  No ens enganyem el Rosell es el típic burgés acomplexat català: És català a casa ( porta barretina i espardenyes en la intimitat) però quan va a Madrid s'acomplexa i s'avergonyeix de ser-ho i pertatn vol quedar bé amb els que manen. Aquest farà molt de mal al Barça i sinó al temps ( el Guardiola ja l'ha calat!)

  • No home no Ferran, en tot cas s´hauria de xiular-lo o mostrar el teu descontentament, però en cap cas deixar d´anar al camp. Faltaria més…si això ho fessim tots, farien el que volguessin amb el Barça i es tractar de no deixar-los fer i desfer com vulguin…

 6. Segons Sport, confirmat l'homenatge als "herois" de 'La Roja'.
  D'aquí dos mesos estarem cedint el Camp Nou per fer corrides de toros, tot per ser, com diuen Sandro i companyia, més "universals".
  Pq clar, ser universals es fer-li la pilota als culers de tot el món (o sigui de Valladolid, de Caceres, de Córdoba, de Madrid…), no com Laporta que es limitava a anar per tot el globus terraqui portant el Barça arreu (amb el seu catalanisme implícit ja que sempre ha estat el símbol de l'orgull de ser català i la lluita contra les espanyes fosques que sempre ens han perseguit (fundat per un estranger que va aprendre abans a parlar català que espanyol…)). No, no, si volem ser "universals" hem d'anar deixant el catalanisme que sempre ha estat senya de identitat del Barça i convertir-nos a l'espanyolisme.
  Compte el Gamper no sigui "bilingüe" tipus ciutadans, amb mitja frase en cada idioma per a que ningú es queixi.. ¬¬

 7. Correcte, ara ja sabeu que no és cap broma…Del Bosque, Hierro i totes les espanyes estaran orgullosos del Barça i de Rosell…

LEAVE A REPLY