SHARE

 valdes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Víctor Valdés sent més apreci de l’aficció en aquests moments.El porter blaugrana ha passat avui per “El Hormiguero” d’Antena 3, on a méds de reconèixer el canvi de la gent amb ell, ha parlat de Neymar o de Villa.

La seva decisió de marxar

“Entenc que pugui costar d’entendre la meva decisió. Jo considero que ja s’ha acabat la meva etapa al Barça. Ja ho vaig parlar amb el club un any i mig abans d’acabar el contracte i així les dos parts tenim temps per trobar solucions.”

La pressió del dia a dia

“Són un cúmul de circumstàncies. Buscar nous reptes, jugar una altra lliga, anar amb la família en un altre país, … En clubs com el Barça o el Madrid tens molta pressió cada dia.”

El canvi de la gent amb ell

“Aquest any estic notant l’afecte de l’afició que potser no havia tingut en altres temporades. S’agraeix molt.”

La seva relació amb Villa

“Amb Villa m’ha marxat més que un amic. Anàvem sempre junts, sempre ens donàvem molt suport. Va ser un moment trist quan va marxar.”

Les seves qualitats per aturar penals

“Sóc un porter que em guio molt per la intuïció a l’hora d’aturar penals. En el penal aturat contra Trashorras vaig tenir l’avantatge que el conec de les categories inferiors del Barça.”“Quan guanyem i no ens marquen gols, estic més content.”

Pepe més por que Cristiano

“Em faria més por trobar-me a Pepe en un carrer fosc que aturar un penal a Cristiano Ronaldo.”

Els pentinats de Neymar

“Li vaig dir a Neymar que m’agradava més amb els pentinats del Santos…”

El que cal per ser porter del Barça o del Madrid

“Hi ha partits amb el Barça que sembla com anar al cine. Podria estar amb les crispetes perquè pots estar 60 minuts sense tocar la pilota. I aquesta és una de les virtuts dels porters dels equips grans, has d’estar bé als moments claus.”

La reacció a alguns gols dels companys

“Hi ha vegades que el rival arriba mitja vegada i et marca gol. I després sents algun company que diu: ‘Han arribat una vegada i ens han marcat.’ I jo penso: Que cabrons…”

 

Lectures 1703 vegades per 552 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY