SHARE

rosell vehilsEl futur del Camp Nou és una de les decisions més importants pels propers  vint  o trenta anys de la història del Barça. Per tant, qui millor que els seus socis per decidir quin  ha de ser el destí del nou estadi del club, una opinió que no sembla compartir  el director del diari Sport, Joan Vehils, qui avui en el seu article aposta perquè sigui la directiva qui en decideixi el futur i els socis només puguin ratificar-lo.

En un article titulat Referèndum”, el periodista primer de tot explica la magnitud del cist que podria suposar la construcció d’un  nou camp, uns 1.200 milions que bé podrien hipotecar el futur del club durant molts anys. Tot i reconèixer la magnitud de l’import, Vehils creu que si la junta presenta la proposta és que ho tot ben lligat, potser fins hi tot abans de les eleccions que van guanyar com l’acord amb Qatar, i que aquesta és una premissa suficient per donar validesa al projecte.

Per tant i com que a la junta se la va escollir per prendre decisions, un dels intermediaris del president creu que “Seria és lògic que fossin els directius els qui escollissin la opció més sensata i viable i després l’expliquessin i argumentessin”. I  després que la única potestat del soci fos la de ratificar l’acord de la junta, tal i com va passar per exemple amb l’acord amb Qatar del que cal recordar quan es va explicar es van ometre certs aspectes que hem anat descobrint amb el pas del temps.

Resulta sorprenent la opinió del periodista, que veurem si es aïllada o troba més aliats a la premsa, doncs des de la nostre web sempre apostarem perquè sigui el soci qui, amb tota la informació necessària, tingui la potestat de prendre  una decisió que pot marcar el futur a llarg termini  del nostre club.

Lectures 2185 vegades per 630 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY