SHARE

ABIDAL BARÇA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abidal comença a estar dolgut pel temps que tarda el Barça en donar-li una resposta. Cada cop sembla més clar que el Barça no renovarà el contracte d’Abidal, tot i les promeses que li havien fet per part d’alguns directius del club, i ahir l’agent del defensa, Venditelli, va parlar als micròfons del “Tu Diràs” de RAC1 de  les sensacions del francès en aquesta espera en rebre una resposta per part del club.

Segons l’agent “Abidal comença a estar decebut pel temps que triga la resposta del Barça”, doncs el club encara  no l’ha informat dels plans que tenen per ell, finalitza contracte el 30 de juny. Segons explica Ventinelli  el futbolista “no està decebut pel càrrec honorífic que li han proposat sinó perquè no li donen resposta en l’aspecte esportiu”.

Tot i la no resposta encara per part del club, l’agent diu que veu cada dia més complicat el futur del defensa francès al Barça,i a més per ell  “avui no hi ha cap motiu perquè el club li digui a l’Èric que continuï una temporada més”.

Veurem  si el club explica la seva postura respecte al defensa, i sobretot les raons del canvi d’opinió del club en aquest aspecte, doncs el passat mes de  desembre el mateix vice president, Josep Maria Bartomeu,  del club afirmava que “Abidal renovarà quan disputi un partit”un fet que un cop el francès s`ha recuperat i ha jugat de nou no s’ha complert ni va camí de fer-ho.

Lectures 1883 vegades per 576 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY