SHARE
Messi després de rebre l'impacte de la botella.
Messi després de rebre l’impacte de la botella.

Vergonyós el  que es va viure ahir al camp del València. Hi ha actituds que són del tot intolerables i que no es poden deixar passar. Durant la celebració del gol de Sergio Busquets al temps afegit, una ampolla plena d’aigua llançada des de la grada va impactar al cap de Messi.

Quina va ser la reacció de l’àrbitre davant els gestos de dolor de l’argentí? Ensenyar-li targeta groga! Però aquell no havia estat el seu primer error de la nit. Va anul·lar un gol legal a Luis Suárez i va mostrar un criteri molt diferent a l’hora de treure targetes als jugadors d’un i altre equip. Tot això, el mateix cap de setmana que Benzema marca el primer gol del Madrid després d’una clara falta sobre un defensa del Málaga.

Al Club se li ha girat feina. Primer de tot, hauria de demanar que s’esclarís el greu incident . D’altra banda, recórrer la injusta targeta groga a Messi.  No es pot permetre que es malmeti l’actiu més important del Club, els jugadors, i que no passi res. Actuacions arbitrals tan lamentables com les d’ahir no poden tornar a succeir.

Lectures 5950 vegades per 1245 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY