SHARE

Tal com havíem anunciat fa unes setmanes la decisió de la Junta de Rosell estava més que cantada: el Barça escollia Viajes Halcón com agència de viatges oficial del club en detriment del RACC. Viajes Halcón és una de les empreses que havia donat suport incondicional a la candidatura de Sandro Rosell durant les eleccions del mes de juny. Recordem que Viajes Halcón va permetre que les seves oficines fossin punts de recollida de signatures de suport a Sandro Rosell.

El vicepresident Cardoner ha comunicat en roda de premsa que Viajes Halcón suposarà un estalvi de fins un 50% en viatges per a tots aquells que es desplacin amb el Barça, a més a més el club s’estalviarà fins a 850,000 euros anuals en conceptes d’explotació.

L’acord serà vigent a partir de la propera temporada. El que no s’entén gaire és que el club faciliti un espai a Viajes Halcon dins de Can Barça perquè també pugui vendre viatges que no tenen a veure amb el Barça.

La Junta de Rosell no haurà complert d’aquesta manera la seva promesa electoral de construir una agència de viatges pròpia, fet que des d’altres candidatures ja s’havia avisat que no es compliria perquè el Barça no és un negoci, és un club esportiu i no una agència de viatges i per tant ni és el seu objectiu comercial ni la seva prioritat.

Esperem que l’acord sigui tan fructuós com anuncia Cardoner, que ajudi a tots aquells socis que es desplacen amb el club a estalviar les quantitats industrials de diners que han hagut de pagar fins ara i que realment el Barça estalviï aquesta quantitat de diners tan gran com ha promès el vicepresident de l’Àrea Social.

La primícia del Racoblaugrana el dia 15 de febrer: El Barça escollirà Viajes Halcón com a nova agència de viatges s’ha complert.

Lectures 594 vegades per 254 lectors

Comentaris

2 COMMENTS

  1. El Barça no és un negoci? El Barça és un club esportiu? Serà des d´ ara.Jo pensava que era una ONG, un equip a Miami, una empresa inmobiliaria, una agencia de colocació d´amics, una máquina de generar comissions en els fitxatjes dels futbolistes, una manera de menjar de gorra al Drolma o de malbaratar xampany francés al Luz de Gas. El Barça era fins ara moltes coses, però a vosaltres ja os semblava bé. I ara exigiu la honestedat que mai heu demanat al d´abans. Es nota massa la rancunia.

  2. Si, si, pero que opinas Pau, digo Jordi, digo Josep de la noticia.,
    Ah y las curruptelas de los anteriores no eximen a los actuales.
    Responda hombre, el pueblo quiere saber

LEAVE A REPLY