SHARE

Sandro Rosell va de viatge a Qatar amb la seva dona, convidat pel govern de Qatar, per assistir a una sèrie
d´actes sobre el món del futbol, ja que Qatar pretèn organitzar el proper Mundial de futbol.

Sandro Rosell, la seva candidatura, el Grupo Godó i molts altres “actors” importants del barcelonisme van fer una dura crítica dels viatges de Joan Laporta amb el règim
d´Uzbekistan, al.legant que era un règim dictatorial on no es respectaven els drets humans. Doncs bé, Sandro Rosell ha estat convidat pel Govern de Qatar, un règim que de democràtic no en té res de res i on els drets humans no són de cap manera respectats.

On ha quedat el codi ètic Sandro  Rosell? Participar i anar de convidat per un règim no democràtic també és una forma de “relacionar-se” amb aquest règim dictactorial. On és l´ètica que tan perseguia i declarava Sandro Rosell? O només s´ha d´exigir el compliment de l´ètica quan es tracta de Joan Laporta?

Mentre Rosell i la seva dona es passegen pels carrers de Qatar convidats pel règim dictactorial de Qatar, molts inocents veuen els seus drets humans vulnerats…Per ètica i per consequència amb el que vosté ha criticat de Laporta i Uzbekistan, no s´hauria d´haver quedat a Barcelona, com va fer Pep Guardiola?

Fonts: Derechos humanos en Qatar y Siria

Lectures 15112 vegades per 2258 lectors

Comentaris

14 COMMENTS

 1. Sandro ets un fals! Molt parlar de corrupció i uzbekistan i el tio participant amb aquesta regim islàmic…mare de deu! Molt rajar de laporta i és molt pitjor que ell…

 2. Aquest Rosell cada dia ho fa pitjor. Critiquen al seu cap de comunicacio per no comunicar be. El problema no es aquest. El problema es que el Sandro es una persona buida de contingut que no te res a comunicar. Mentre va estar calladet a l'oposicio, ningu no ho va notar. Pero ara, no ho pot amagar perque cada accio (com aquesta d;anar a Qatar) i cada intervencio seva als mitjans (vau veure les declaracions de l'altre dia sobre Mourinho?) el delaten. D'on no n'hi ha, no en raja.

 3. Sandro dimissió!!!

  Fas pena Sandrusku, amb la merda que vas tirar sobre el millor president de la història del Barça!! Superaràs al Gaspart.

  Et tinc ganes Sandro…. Pero cauras, i molt aviat!!!

 4. És flipant el tema del paio aquest. Se´n va de viatje amb la seva dona i qui paga els gastos personals? Els paga tots el govern islàmic? Qui paga els de la seva dona? Qui paga l´estància per anar a veure els partits de tenis del dia despues del futbol? Vaya tel.la!

 5. El Sandro és el corrupte i venut nº1. Lo de Brasil i Alianto Marketing és de lladre amb majúscules.
  I és un llepaculs del Florentino el seu Boss per veure si li dona les sobres i algun contracte que altre.

 6. Qatar organitzarà el Mundial 2022, per sort. I dic per sort per què per al Barça i la marca FCB és molt més fàcil col·laborar i gaudir d’avantatges per part de Qatar que de la RFEF i el govern d’Espanya.

  O no, Ferriol???

LEAVE A REPLY