SHARE

20130218-123547.jpg

El tema dels avals segueix viu,avui era el torn de Vicenç Pla.El soci ha comparegut amb els seus companys d’Associació en Defensa dels Socis i ha explicat que executarà la sentència dels avals sinó ho fan Laporta o Rosell.

Vicenç Pla ha explicat que primer de tot esperaria que fossin Laporta i la resta de directius qui fessin efectiu l’aval de forma voluntària.Si aquest fet no es produís en 15 dies,esperaria que fos la junta de Rosell qui els requeris a fer-hoS. i passats 15 dies més,la junta actual no demana l’exucucció de la sentència,o sigui el dipòsit de l’aval a la LFP, seria el mateix Pla qui els demanaria.En aquest cas,ha explicat que ho faria a final detemporada,per no interferir en l’equip.

El soci Pla i el seus companys han negat qualsevol relació amb la junta actual, i ha afirmat no sentir cap pena pel mal que es pugui fer a la famílies dels ex directius.A més també ha criticat Benedito dient que “vol fer com el Laporta entrar amb les mans buides i sortir com pugui”.

Robert Blanch,que és qui ha portat tot el tema i l’ha finançat (tot i tenir en Pla la cara visible com avui han reconegut) ha estat qui ha respost la majoria de preguntes. Blanch no ha volgut revelar el cost total del procès, s’ha permès el luxe de donar lliçons de periodisme comentant que molts periodistes són els que han fet personals les seves demandes, rebutjant també  les crítiques han rebut per les seves possibles vinculacions amb la junta i criticant que alguns periodistes hagin demanat l’exoneració dels directius.

A més ha reconegut la seva vinculació amb la web Pelikano i el periodista Francesc Perarnau (subdirector de Mundo Deportivo), un de les persones que estaria darrera d’aquesta demanda. La web pelikano.cat era el canal de comunicació oficial d’aquesta associació.

Lectures 3084 vegades per 715 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY