SHARE

Missatge de Víctor Font a les xarxes socials.
Missatge de Víctor Font a les xarxes socials.
Les eleccions a la presidència del Barça cada cop estan més a prop, el president les convocaria després de la final de la Champions, i els moviments electorals estan a l’ordre del dia i cada cop més públics. El proper dimarts podrem escoltar la veu d’un dels  homes que han sonat més com a part del procés electoral, Víctor Font, qui presentarà el seu projecte pel Barça el proper dimarts a Granollers.

A les 11 del matí a la Fàbrica Roca Umbert de la ciutat de naixement de l’empresari, qui actualment viu a Dubai, prendrà la paraula per explicar quin és el seu projecte de futur pel Barça i si seran presents o no a les properes eleccions a la presidència.

Cal recordar que Víctor Font va ser present als darrers comicis a la presidència blaugrana a l’any 2010 a l’equip de Marc Ingla, i el seu nom ha sonat en aquestes gairebé des dels seus inicis ,amb possibles aliances amb Joan Laporta, negades pels dos al seu moment, i al dimarts sortirem de dubtes sobre quin serà el seu paper en aquestes eleccions de les que anirem coneixent tots els noms a les properes setmanes.

 

Lectures 2172 vegades per 519 lectors

Comments Closed