SHARE

  Víctor Font i el seu equip presentaran el proper dimarts dia 26 el seu projecte de futur pel Barca. Tal i com alguns mitjans han publicat i Racó Blaugrana ha confirmat de fonts més que  properes al projecte, l’empresari i un dels accionistes de l’Ara prendra la paraula dper explicar el projecte que pretén impulsar pel club, després de mesos d’especulacions sobre la seva presència o no a les properes eleccions al club.

Aquestes mateixes fonts no han confirmat si al final Font serà candidat a les properes eleccions  o no, tot i que alguns ja hagin afirmat que no hi serien presents, fet no confimat al nostre mitjà tot i que alguns  indicis poden fer pensar a alguns que no seran  com a  candidatura als propers comicis. Tal i com ell mateix ha explicat en anteriors ocasions en petit comitè, la intenció de Font i els seus era la de sumar veus importants del barcelonisme al seu projecte, un fet que veurem si es confirma el proper dimarts.

Pel que fa al lloc i a l’horari de la presentació, us els anunciarem al llarg d’aqusta setmana, tant aviat com l’acte tingui caràcter oficial i ens el confirmin les nostres fonts molt properes a l’equip de Font.

Cal recordar que Font si va ser present als darrers comicis al club l’any 2010, de la candidatra liderada per Marc Ingla al davant i per Ferran Soriano a l’ombra, am els qui va compartir un projecte empresarial als seus inicis que li va servir per impulsar la seva  carrera empresarial. Actualment és el fundador i director de Delta Partners, que opera a Dubai,  alhora que també un dels socis fundadors del diari Ara i actual membre del comité de direcció del diari. 

Lectures 1824 vegades per 495 lectors

Comments Closed