SHARE
Víctor Font en la presentació del seu projecte abans de les eleccions del 2015.
Víctor Font en la presentació del seu projecte abans de les eleccions del 2015.

L’empresari Víctor Font és un dels noms que més ha sonat com a possible candidat en unes futures eleccions a can Barça i de nou ha mostrar que treball per un futur en clau Barça. Un dels accionistes del diari Ara i que  l’any 2010 va estar a la candidatura de Marc Ingla i Ferran Soriano ha mostrat de nou que treballa de cara a poder aspirar a la presidència del club blaugrana amb un Instagram story en la que mostra papers i dees d’una reunió en clau culer.

En una setmana en la que Agustí Benedito va anunciar que farà un vot de censura contra la junta actual aquest estiu i en la que Joan Laporta va incendiar les xarxes amb tres tuits, l’empresari català afincat a Dubai també ha volgut deixar-se veure de cara a unes futures eleccions. Cal recordar que Víctor Font ja va presentar en societat la seva proposta, amb el nom de Sí al futur, abans de les darreres eleccions del 2015, però a les que no es va presentar.

Entre els papers de la reunió, datada de maig d’aquest any segons els papers, es mostren les idess de cara al Futbol Base del club, que parlen que aquest sigui la base del primer equip i amb una coordinació total amb la pedrera del club, i que els responsables esportius siguin fidels 100% a la filosofia de joc blaugrana. Entre els papers de treball mostrats  apareix un possible organigrama amb els socis al capdavant i amb la presència d’un consell directiu i un CEO, paper ja present al club en la figura d’Òscar Grau. victor font 5

Victor fontVictor font (1)Victor font (3)Victor font (2)

 

 

Lectures 7820 vegades per 2845 lectors

Comments Closed