SHARE

jawaiEl Barça Regal ha fet tard : Els de Pascual han arribat al partit cinc minuts després que aquest hagués començat. Durant aquest període el Bilbao ha fet un parcial de 0-12 que ha estat una llosa que els blaugranes han hagut d’arrossegar durant tot el partit. De fet, l’únic moment que els de Pascual s’han posat al capdavant en el mercador ha estat a la pròrroga.

L’efectivitat de Hamilton i Vasileadis : El gran problema del Barça Regal ha estat frenar aquests  dos homes, per els quals les cistelles del Palau eren una piscina. El pivot nord-americà, fitxat del Paris – Levallois francès i que és una de les revelacions de la lliga, ha aprofitat que els interiors del Barça són més lents per aprofitar la seva velocitat i el seu bon tir exterior, anotant quatre triples. Per la seva banda, Vasileadis malgrat no tenir el dia desde la línia de tres no ha parat de provocar faltes personals i anar a la línia de tirs lliures. Aquest dos jugadors han estat la clau de l’alta puntuació del seu equip.

La sang freda de Jasikevicius : A Jasikevicius se’l va fitxar perquè aportés la seva experiència en determinats partits on el saber estar sobre la pista és vital. El lituà no va començar bé la temporada però a mesura que ha anat agafant el to físic adequat- malgrat no tenir la velocitat de cames de fa deu anys – la seva progressió és ascendent. Avui Saras a part de repartir sis assistències ha tingut la sang freda suficient per jugar-se els tirs lliure més decisius en el tram final del partit. Com diu la dita, l’experiència sempre és un grau.

Jawai domina la zona : Tomic s’ha carregat de faltes amb molta rapidesa, fet que ha propiciat que Jawai tingués més minuts dels que té habitualment. L’australià els ha aprofitat recordant aquell pivot fort que va sorprendre a Europa per la seva capacitat de fer-se l’amo de la zona imposant el seu volum. Avui Jawai ha capturat 14 rebots i ha anotat dotze punts aportant la força necessària a la pintura que estava sent un dels punts febles de l’equip.

La ruleta russa no sempre toca : Avui els de Pascual tot i haver guanyat, han ofert la cara de la lliga domèstica on la irregularitat és la tònica imperant. Els blaugranes han guanyat gràcies al seu coratge, però no sempre amb aquesta arma es poden tirar endavant els partits. Avui la ruleta russa ha estat benèvola amb els blaugranes, però aquestes desconnexions en els partits un altre dia es poden pagar, sobretot pensat en el partit de Copa davant el Madrid.

Lectures 1872 vegades per 570 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY