SHARE
Xavi en una imatge d’arxiu jugant al Qatar.

Xavi avala Víctor Font com a president del Barça al futur.El mig campista de Terrassa va concedir una entrevista a TV3 on a més de parlar de la situació actual del club, va parlar de Víctor Font,un nom a qui se l’ha vinculat molt als darrers temps.

Preguntat si la seva tornada al Barça estava vinculada a ell va dir que “El meu retorn no va lligat directament a ell”.No obstant Xavi si l’avala en l’entrevista  al afirmar clarament que “tinc molta amistat amb el Víctor,ens hem conegut d’anys enrere,crec que és una persona molt vàlida pel barcelonisme.És un barcelonista de cap a peus, crec que pot ser una figura important pel futur del Barça”.

A més va destacar que “És una persona amb experiencia al món laboral en el tema de les telecomunicacions.Crec que és una persona molt preparada i molt vàlida, el soci faria bé de tenir-lo en compte en unes futures eleccions per dirigir el transatlàntic que és el Barça ara mateix”.

Per l’ex mig campista del Barça, el candidat “és una de les persones que podria portar el club a bon port,l’he conegut,sap del que parla,és conscient del que és el Barça”. Com a qualitats de Víctor Font,Xavi en destaca que “és coherent,caut,molt “futbolero” i a més crec que és molt inteligent, crec que el soci faria bé de tenir-lo en compte”.

Cal recordar que el nom de Xavi s’ha vinculat molt a l’aposta esportiva de Víctor Font des de que aquest va anunciar a finals de l’any passat la seva decisió de presentar-se a les eleccions del Barça. De fet els dos serien socis de Joan Vilà, cap de metodologia del club durant molts anys, en el projecte Optima Sports System, un software per millorar la comprensió tècnica i tàctica dels futbolistes.

A banda de parlar de la seva relació amb Font a la darrera part de l’entrevista, Xavi parla en el poc més de 15 minuts de conversa que encara no es veu a la banqueta del Barça i de com sembla que l’equip hagi perdut el domini del joc i com aixó pot haver afectat en l’èxit a Europa, per tant val molt la pena veure-la sencera.

Lectures 10869 vegades per 616 lectors

Comments Closed