SHARE
Xavi i Piqué en una imatge d'arxiu.
Xavi i Piqué en una imatge d’arxiu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hi ha cert debat entre l’afició blaugrana sobre si Piqué i Xavi haurien de jugar més minuts. El primer va reconèixer en roda de premsa que els dos darrers anys no havia ofert el seu millor rendiment. Amb tot, va assegurar que aquest any treballaria dur per a tornar a ser un dels tres millors centrals del món.

Està clar que un Gerard Piqué en forma és garantia de seguretat a l’eix de la defensa. A més, és capaç de generar joc com cap altre en la seva posició.  Darrerament sembla que està recuperant la forma i el to. Si aconsegueix el nivell de fa tres anys, de ben segur que serà titular indiscutible.

A Xavi Hernández molts el van voler jubilar abans d’hora. Asseguraven que ja era “gran”, que no corria com abans i que no podia continuar en un Club de primera fila. Ara bé, el de Terrassa s’ha encarregat de tirar per terra tots aquests vaticinis . No només dóna un altre aire al joc i és capaç de saber en cada moment quin ritme li convé més a l’equip, sinó que també corre més que ningú. La seva entrada contra el PSG, per exemple, va canviar la dinàmica del partit. Potser sí que cal dosificar més la seva presència, però en els partits clau contra rivals importants la seva participació a l’onze inicial hauria d’estar assegurada.

Xavi i Piqué han ofert un gran rendiment. A més, són dos jugadors sorgits de la Masia que entenen el Barça com ningú. Si recuperen les sensacions d’altres anys, l’equip farà un salt de qualitat endavant molt important.  

Lectures 5696 vegades per 963 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY