SHARE

Elmundodeportivo.com ha publicat un article d´opinió de Xavier Bosch anomenat “el baile de las hamacas“. Desde l´era Laporta, Xavier Bosch ha tingut una actitud força bel.ligerant contra tot allò que feia “olor” a Laportisme i ha carregat sense miraments contra la majoria d´accions de la ex-junta directiva. Bosch va reduir a mínims els triomfs del “laportisme” i sempre s´havia posicionat i declarat com a molt proper a Sandro Rossell.

El curiòs és que després intenti escriure articles mirant- se les coses desde una certa perspectiva d´independència blaugrana, però el seu estil i el seu odi al laportisme el delaten. En l´article d´avui, Bosch, ataca sense miraments a tots aquells qui gosen criticar a Rossell i llença una sèrie d´acusacions totalment inadmissibles per algú que se suposa un periodista contrastat.

Xavier Bosch etiqueta als que es queixen de les primeres accions de govern empreses per Sandro com i els llença una sèrie de preguntes com:

  • ¿De verdad les interesa el Barça?
  • ¿O sólo les interesa si ellos pueden sacar tajada?
  • ¿Cuántos de ellos, ahora, van a estar contentos si pierde el Barça porque así pierde Rosell?

Quan Xavier Bosch diu: “les interesa el barça?”, vol dir que quan ell criticava Laporta, a Xavier Bosch no li interessava el Barça?

La segona pregunta de Xavier Bosch és encara més inadissible i rebaixa els seus nivells periodístics als mínims. Pregunta que es podria contestar fàcilment: “¿Cree el ladrón que todos son de su condición?”

I la tercera pregunta és totalment manipuladora i el que vol és dividir entre els que són bons barcelonistes i mals barcelonistes. Crec recordar en alguns programes de radio de mitjanit com RKB, on personatges que han donat suport a Sandro Rossell comentaven que una derrota del Barça almenys serviria per derrocar a Laporta. On era llavors Xavier Bosch per denunciar a tots aquests Sandristes que precisament feien tot això que ara denuncia Xavier Bosch?

La senyera, Puyol i Sandro Rossell.

Per fer-la més grossa, Xavier Bosch, amic personal de Rossell, en la seva campanya intensiva de neteja d´imatge de Sandro Rossell, llença al vol que si Puyol i Xavi van fer el que van fer amb la senyera a la final del mundial, va ser gràcies primerament a una idea de Benach que Rossell va transmetre i convèncer als jugadors de la importància de treure la senyera al acabar l´encontre.

Vaja, que vol penjar-li la medalla a Sandro Rossell en ser l´instigador de la “catalanització” de la victòria d´Espanya al mundial segons Xavier Bosch.

Sembla una mica incoherent que Sandro Rossell estigués darrera d´aquesta actitud i valdria la pena preguntar-ho als jugadors a la propera roda de premsa. Sandro Rossell fa malabarismes en el tema polític: tan aviat diu que ningú sabrà quina és la seva idelogia política com s´apunta a omnium cultural de forma pública, tan aviat diu que serem un club català i catalanista com comença a fer els seus discursos bilingües, tal com el TC somnia que passi a Catalunya o com fa una visita al president de la Junta, que no destaca precisament per la seva estima a Catalunya. Sandro Rossell intenta fer contents a tots i al final acabarà decepcionant a la majoria.

La pregunta maliciosa és: si això ho hagués fet Laporta Xavier Bosch parlaria de barrejar política i esport de forma inadmissible?

Vosaltres creieu realment que Sandro Rossell va idear el pla de la senyera? Penseu que Xavier Bosch té una actitud coherent amb els que opinen de forma diferent a ell respecte la gestió del nou president quan ell va passar-se una legislatura criticant de forma molt agressiva a la Junta anterior?

Lectures 7344 vegades per 1681 lectors

Comentaris

1 COMMENT

  1. era estimar el barça donar suport a una moció de censura en un mes de juny?. Quan tothom sap que es el periode mes important per fer l'equip, o aquesta gent no volia esperar dos anys?

LEAVE A REPLY