SHARE

zubiZubi creu que el Barça està davant del primer examen parcial amb els partits contra el Milan i el Madrid. El director esportiu blaugrana ha parlat als mitjans abans de viatjar a Milan, on a més de parlar dels propers rivals també ha parlat de l’àrbitre de demà i de les faltes a Neymar.    

Respecte a la setmana que l’equip inicia, ha dit que “Aquesta setmana es com estiguéssim  davant un primer examen parcial. Les notes, fins ara, estan anant molt bé”.  El secretari ha fet certa crítica a l’exigència blaugrana dient que “ Aquí estem acostumats a treure un 10 i quan treïem un 8 sembla que les coses van malament. Tenim el llistó molt alt. Hauríem firmat arribar al Clàssic amb vuit victòries i un empat”.

Al voltant de les faltes que rep Neymar, el director esportiu es va mostrar poc preocupat er elles dient que “No em preocupen les faltes a Neymar. Em preocuparia que la seva adaptació no anés bé i per això estic molt tranquil. Per ell “ Quan desenvolupi el seu joc, la resta vindrà sòl. És un jugador molt perillós i per això li fan faltes, Sempre que té la pilota passen coses”.   

Sobre de l’elecció  de Fèlix Byrch per dirigir el partit de demà , i que el darrer cap de setmana  va concedit un gol que no va entrar al Bayer Leverkussen-Hoffenheim, va deixar clar que “A la Champions, a més, també hi ha un àrbitre al costat de la porteria. Seria el “summum” que tornes a passar”.    

 

Lectures 2244 vegades per 730 lectors

Comentaris

1 COMMENT

LEAVE A REPLY