SHARE

La paranoia que aquesta publicació gratuïta té en contra de tot el que faci olor al Barça de Joan Laporta arriba a límits propers a la mania persecutòria. Tot i que el seu candidat electe, Sandro Rosell, ja fa temps que exerceix el tan somiat càrrec de president del Barça, l’odi que destil·la el diari GOL no s’ha pogut contenir després de l’èxit electoral i encara dóna cops de puny, a cegues i amb els ulls plens de ràbia contra qui ha fet el Barça que estem gaudint aquesta temporada.

És de vergonya aliena veure com a la portada del diari GOL, Johan Cruyff, Joan Laporta, Ferran Soriano o Sala i Martín són posats al mateix sac que Tomás Roncero, Eduardo Inda, Florentino Perez o José Mourinho. Només pot tenir una explicació, l’ombra dels anys de gestió laportistes, no ha desaparegut del Camp Nou i està hipotecant tot el rumb del Barça actual. És tal l’empenta que se li va donar al Barça després del mandat de Joan Gaspart, que fins i tot molts mesos després de la marxa del president Laporta, les seves decisions eclipsen al nou president.

I es que això és realment el que temen i motiva els atacs irracionals contra el millor passat de la història blaugrana: les medalles pels títols que poden caure. Si l’equip d’aquest any aconsegueix guanyar algun títol, està clar que part de la massa barcelonista assenyalarà encara a Joan Laporta com el responsable d’aquests triomfs, impossibilitant el reconeixement del nou president i deixant-li una llàntia inesborrable a l’expedient. Per això l’oposició encara no s’ha acabat, perquè sinó, Sandro no es podrà penjar cap medalla.

Però tot plegat es torna més irritant i perillós, quan des d’aquest pamflet incongruent -que només destaca per la seva encertada maquetació estètica- s’ataca a Pep Guardiola. De l’estiu ençà, hem pogut veure diferents insinuacions dins dels seus redactats plens de bilis, però en l’edició d’avui dilluns 24 de febrer, s’ha constatat el que ja s’intuïa: La figura de Pep Guardiola fa molta por a l’entorn de Rosell perquè és l’única via d’oposició que pot reeixir, l’única figura que el domini dels mitjans massius blaugranes, no pot tombar.

És per això que en la columna del diari Gol que hi ha adjunta en aquest document, es pot veure com de nerviós està l’entorn rosellista amb la renovació de Pep Guardiola i com els hi fa bullir la sang el fet que l’estandart de la millor gestió blaugrana, només vulgui renovar any a any, dominant així el rumb esportiu del club de manera magistral. I és que l’excelent gestió de l’anterior junta, com he dit abans, continua marcant l’agenda del titella Rosell de la mà del darrer entrenador triat per Laporta, l’expresident -per molt que els redactors de GOL no se n’hagin adonat- amb més títols importants de la història.

Això sí, que ningú esperi tanta honradesa com per firmar l’article on s’ataca a Pep, la decència periodística i el Diari GOL són conceptes antagònics.

Lectures 8602 vegades per 2308 lectors

Comentaris

3 COMMENTS

  1. La junta Rosel, que per mi es que esta darrera de diari gol i pelikano, tenen una enveja malaltissa vers Laporta i aixo es demostra en un fet clar. L'ultim Gamper on Laporta va ser invitat per recollir la copa de la lliga, crec que va ser una invitació amb trampa ja que Rosel devia pensar que el xiularien com ho va fer el camp nou quan Guardiola li va donar les gracies per els set anysi despres d'haver arrasat a les urnes, pero hi va haver sorpresa i tant els jugadors com el camp nou es van posar dempeus a aplaudir. Crec que si tot s'haguès quedat aqui tindriem un barcelonisme unit, peró l'enveja i el ressentiment va ser tant gran que al cap de poc van apareixer les primeres filtracion al diari Marca i es va iniciar la guerra a mort. Recordem que en Pep en una de les ultimes rodes de prensa va tornar a reconeixer la gran feina feta en els set anys: " desde que va arrivar Laporta aquest club ha tingut una estabilitat i un projecte clar". Declaració censurada en els mitjans. Crec que Guardiola renovara per el gran equip que te a les mans no pas per la directiva que no paran de posar pedres a les rodes.

  2. Molt bon Article Arnau.

    És veritat. L'Equip titular actual i la majoria de jugadors junt amb els tècnics és el mateix que va deixar el Laporta.

    De moment el Sandro va de cagada en cagada. Lo de la gespa, lo d'Osasuna. A més vol fitxar ell a lo Florentino però el Pep no el deixa. I si no es porta bé el nenito Sandro el Pep no renova i marxa.

    Lo de pagar 20 milions per VanDerWiel ´sou a part i no pagar-li a l'Alves un milió més és debilitar l'equip i perdre-hi diners.

    Cada any ingressa més el Barça (al menys amb el Laporta era així millor equip = més ingressos = millors salris pels jugadors) Tants directius i amics a sou que hi ha ara a veure si incrementen el pressupost cada any.

LEAVE A REPLY