SHARE

Per tots és més que coneguda la campanya que es realitza desde varis sectors del periodismo i del futbol en contra de la imatge de Leo Messi, campanyes que al final son estèrils perquè gràcies a Deu encara hi ha gent i professionals intel.ligents que estan per sobre d’aquestes manipulacions que s’utilitzen per enganyar al públic.

Una de les últimes afirmacions va ser anomenar-lo petit com si estiguéssim portant el nazisme més pur de la primera meitat segle XX a l’esport rei, que si no es parla amb Villa, que si Bartra no juga per culpa seva, que si mana dins del vestuari, que si fa les alineacions, etc, etc, etc,… No negarem que un futbolista de les seves característiques que passa per convertir-se en aquests moments si no ho ha fet ja en el millor de la historia, indubtablement mereix un tracte especial, pero d’aquí a anomenar-lo Dictador, s’està creuant una línea molt perillosa.

Pero la realitat n’és una altra, i ahir ho varem poder comprovar, davant d’un moment tan delicat a cinc minuts dels final del partit que tancava la fase de grups pel Futbol Club Barcelona a la Champions League, una desafortunada acción gairebé el portà a una terrible lésió que l’hauria pogut deixar fora dels terrenys de joc força temps. Por, pànic i terror es va instal.lar sobre el terreny de joc situat a la Travessera de les Corts, mans al cap i sortida en llitera que van fer tèmer el pitjor en la figura del petit Dictador del siglo XXI, però per sort tan sols va ser un ensurt.

I van aparéixer aquells petits ésser humans amb orelles de burro per a riure’s de la lesió del petit Dictador, como si de la fi d’una Dictadura estiguéssim parlant amb una gran falta de respecte impropia de l’ésser humà, però per alguna raó quan parlem de futbol parlem de l’esport rei i la visió final va ser una altra, una visió meravellosa.

Centenars, milers i milions de mostres de suport va rebre el petit Dictador. Mostres de suport rebudes desde tots els racons del món que transmetien una cosa comuna, l’afecte, un afecte que es podía percebre en les paraules de la gent i dels companys d’equip, un afecte que mai rebrà un Dictador corrent però que si que el rep el petit Leo Messi .

Perquè davant de tot, l’afició sigui de l’equip que sigui, té ganes de tornar a gaudir del seu futbol sobre els terrenys de joc, i si els sectors cavernaris pretenen seguir tractant-lo o anomenant-lo como un Dictador, doncs nosaltres els hi direm que estem davant del petit Dictador més estimat de tota la història mundial.

@JordiMataFCB

Lectures 3394 vegades per 862 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY