SHARE

Un cap de setmana més, els culers ens hem quedat sense poder veure el nostre equip. El motiu? Una nova i absurda tanda de partits de seleccions. En el cas de l’espanyola, a sobre, vuit jugadors del primer equip es veuran obligats a desplaçar-se per a disputar partits amistosos sense cap transcendència. El cas és sagnant.

Les diferents federacions poden prendre els jugadors que vulguin als clubs que els paguen un sou sense la necessitat de desemborsar ni un sol cèntim. I tot, amb l’únic objectiu d’omplir-se les butxaques de bitllets. Els Clubs es troben per tant, en una doble situació d’indefensió. D’una banda, no poden gaudir dels jugadors a qui religiosament paguen cada mes. De l’altra, han de suportar un alt risc de lesió. Un cas molt clar és el d’Alexis amb Xile. Però no només això: si algun jugador torna lesionat les federacions no tenen cap obligació respecte el Club.

Ens trobem, per tant, davant d’un cas d’atracament. Davant d’això, per què els presidents dels principals clubs europeus no es planten d’una vegada i es neguen a cedir els seus jugadors? Per què no s’uneixen per a frenar aquest espoli? A què tenen por? De debò que no tenen prou força per a fer front a les federacions?

Lectures 2533 vegades per 715 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY