SHARE
Font:Sport

Segur que molts encara recordeu el terme que encapçala aquest article, Joves però Sobradament Preparat, eslògan d’un anunci  d’un cotxe, i que serveix com anell al dit per definir uns homes del filial blaugrana ,que amb les nombroses baixes del primer equip, de ben segur tindran el seu protagonisme en els propers partits del Barça.

El grup de Guardiola desprès de les lesions al darrer partit de Fontàs i Pedro, més la recent marxa de Keita amb la seva selecció i el traspàs de Maxwell, ha quedat reduït a només 15 homes i amb el mercat obert per portar jugadors , la pregunta era lògica pel tècnic. De nou el de Santpedor va tancar el debat sense embuts i fidel a la seva filosofia, indicant que no es fitxaria i que els jugadors del filial serien els qui cobririen aquestes baixes.

Després d’escoltar el tècnic, el que un primer pensa és que aquest és el missatge que ha de donar i es pot pensar que només és això, però un cop es repassa quins són aquests homes del filial, un s’adonà que la matèria prima és bona , molt bona, i que tot i la manca d’experiència aquests poden rendir a bon nivell.Així al darrera, la marxa de Maxwell ha de servir per obrir el camí a Montoya, sempre un déu en esforç i que cada cop millora més les seves errades defensives, sense oblidar per l’eix  a Bartra o Muniesa, tot i que ambdós  encara necessitin més rodatge a Segona.

Al centre del camp, a més d’un Mascherano que també pot ocupar el mig centre amb èxit, Jonathan Dos Santos ja ha demostrat que és capaç d’assumir aquesta responsabilitat al filial a més d’haver ajudat al primer equip com a lateral esquerra. Al mig també hi trobem al golejador al darrer partit, Sergi Roberto, amb una gran arribada i potencia però que té de millorar les seves desconnexions del joc i algunes pèrdues en zona perillosa.

Al davant, la baixa de Pedro, per sort sols 10 dies, i la de més llarga duració de Villa i Afellay, estan essent ben cobertes per Cuenca, qui  mostra dia rere dia el seu atreviment habitual i les seves mesurades centrades, sense oblidar el rapídissim Tello que espera al filial. Aquí també caldria nombrar Deulofeu i Rafinha, encara que els dos semblen encara massa verds tot i el seu enorme potencial i qualitat.

Per tant, un cop vistos tots els joves del filial i les alternatives que ens  poden donar, cal fer el que alguns ja han fet només per convicció i que no és res més que creure en  les paraules de Guardiola quan ens diu que no cal ningú de fora, que amb els que som i  amb l’ajuda dels  de casa això es tirarà endavant.

Lectures 1589 vegades per 564 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY