SHARE

Fa poc més d’una setmana, Espanya assolia un nou èxit en categoria sub19,un triomf en el que un blaugrana, Gerard  Deulofeu, tingué un paper clau. Aquestes bones actuacions del de Riudarenes de nou l’han posat en l’aparador mediàtic, amb possibles ofertes de cessió o venta com les que ahir venien d’Anglaterra.

Més enllà que la opinió del club, en veu de Vilanova, i l’entorn al voltant que el seu lloc sigui al filial, sí m’agradaria explicar quines raons sostenen que aquesta sigui la millor elecció. Sí be l’habilidós extrem va realitzar una bona temporada l’any passat al filial,10 gols ho certifiquen, no és menys cert que aquesta fou força irregular.

Així sí les seves qualitats individuals són indiscutibles, rapidesa i un contra un les millors, la comprensió del joc col·lectiu i certa tendència a l’individualisme, són les seves assignatures pendents. I quin millor lloc que a casa seva, on millor por aprendre els mecanismes, i en una categoria, la Segona, que curteix com poques per la seva igualtat.

Tot això sense descartar que les seves presències al primer equip hauran de ser majors aquesta temporada, totes elles encaminades a polir a foc lent una perla a qui només les presses o la mala gestió poden fer desaprofitar.

Lectures 2324 vegades per 755 lectors

Comentaris

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY